Η αλλαγή στην καθημερινότητα είναι προτεραιότητα για εσένα. Μετά από όλες τις αναταραχές, πλέον είσαι έτοιμη να επαναφέρεις την ηρεμία στη ζωή σου.

ΚΡΙΟΣ Καλή μέρα η σημερινή για εσένα, καθώς θα λάβεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την καριέρα σου. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως να είσαι προσεκτική μην κάνεις περιττές αγορές που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Είναι πολύ πιθανό εσύ και ο αγαπημένος σου να έρθετε σε ρήξη σήμερα, για αυτό πρόσεξε τα λόγια σου. Εάν είσαι single, φρόντισε να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου σε ένα άτομο που σε έχει προσεγγίσει το τελευταίο διάστημα.

 

ΤΑΥΡΟΣ Τα επαγγελματικά σου δεν θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν θα συμβεί τίποτα ασυνήθιστο. Η επιμέλεια και η συνέπεια στα επαγγελματικά σου θα φέρουν αλλαγή στα οικονομικά σου, τα οποία θα αυξηθούν. Ωστόσο να είσαι προσεκτική και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει τη ζωή σου. Η οικογένειά σου σε χρειάζεται και εσύ θα είσαι εκεί να την στηρίξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες σήμερα, όμως εσύ με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Μην μεταφέρεις την ένταση της δουλειάς στο σπίτι σου, γιατί θα έρθεις σε ρήξη με την οικογένειά σου. Καιρός να κάνεις μία συζήτηση με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σου. Βεβαιώσου ότι είσαι έτοιμη για την απόφαση που πήρες. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που δεν μπορείς να καλύψεις…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Είναι σημαντικό να βασίζεσαι στις δικές σου πλάτες για την πορεία της καριέρας σου και να μην περιμένεις τη βοήθεια άλλων. Η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει καρπούς και θα δεις κάποια στιγμή τα πράγματα να βελτιώνονται. Στα οικονομικά σου είναι σημαντικό να κάνεις μία καλύτερη διαχείριση εσόδων – εξόδων έτσι ώστε να μην φτάσεις σε σημείο που να έχεις πρόβλημα. Απέφυγε τα δράματα στην προσωπική σου ζωή, συζήτησε με τον αγαπημένο σου και βρείτε από κοινού μία λύση στα προβλήματα που έχετε. Εάν είσαι single, η συντροφιά ενός καλού φίλου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από τις απαιτήσεις της ημέρας.

 

ΛΕΩΝ Η αστείρευτη αισιοδοξία σου και όρεξη για δουλειά θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με επιτυχία τα σχέδιά σου. Προσοχή όμως μην αναλάβεις αυτή την περίοδο και άλλες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις πολλές. Μην πατάς στα σύννεφα όσον αφορά τα οικονομικά σου, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο πιστεύεις. Άσε που υπάρχουν και κάποια έξοδα που θα χρειαστεί να καλύψεις. Μην επιδεινώσεις την οικονομική σου κατάσταση, με άσκοπες αγορές που μετά θα μετανιώσεις. Κάτι σου συμβαίνει, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη σχέση σου. Άλλαξε πορεία, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπη με ένα αδιέξοδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Είσαι παρορμητική και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Θα έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με τον εργοδότη σου και αυτό θα φρενάρει την πρόοδό σου στη δουλειά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην οργάνωση των οικονομικών σου, γιατί σίγουρα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στην πορεία του μήνα αν συνεχίσεις τις σπατάλες. Ανέλυσε προσεκτικά με τον σύντροφό σου ότι σε απασχολεί. Εάν είσαι single ευκαιρία για μία βόλτα με φίλους. Θα απελευθερωθείς από όλη την ένταση της ημέρας.

 

ΖΥΓΟΣ Χρειάζεσαι μία αλλαγή. Δεν μπορείς να μένεις στάσιμη σε ένα σημείο, δεν το αντέχεις. Για αυτό τον λόγο θα αναζητήσεις τον τρόπο να πάρεις μία προαγωγή ή μπορεί ακόμη να αναζητήσεις και μία νέα δουλειά. Τα οικονομικά σου αυτό το διάστημα θα χρειαστούν προσοχή, μην κάνεις σπατάλες. Μία μικρή έρευνα θα σε οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος για να κάνεις την αγορά που επιθυμείς σε συμφέρουσα τιμή. Όσο για την προσωπική σου ζωή, ο αγαπημένος σου και εσύ είστε έτοιμοι να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Εάν είσαι single, σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν περίμενες και θα κληθείς να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις στη δουλειά σου που δεν ήξερες ότι μπορείς. Η απόδοσή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους ανωτέρους σου. Ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε το καλύτερο που μπορείς για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις τη σχέση σου για ένα καπρίτσιο. Εάν είσαι single, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες, μην χάσεις την ευκαιρία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Θα εκπλαγείς από τη συμπεριφορά ενός συνεργάτη σου. Θα κάνει ένα βήμα για να συμφιλιωθεί μαζί σου. Δεν μιλούσατε μετά από έναν έντονο καυγά που είχατε πριν από πολύ καιρό και τώρα θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει. Ανέλυσε γρήγορα την κατάσταση και προσδιόρισε αν είναι ειλικρινείς οι προθέσεις του. Περισσότερη εγρήγορση στις οικονομικές σου υποθέσεις, μην κάνει κινήσεις που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εκεί επικρατεί μία στασιμότητα. Δεν είναι απαραίτητα κακό, νέες γνωριμίες έρχονται…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ανεβασμένη σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους συνεργάτες σου, με τους οποίους θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σήμερα. Εάν κάτι δεν πάει καλά στο πρόγραμμά σου, προσπάθησε να το διορθώσεις. Ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα σε απασχολεί. Ζήτα βοήθεια για να το λύσεις. Όσο για την ερωτική σου ζωή, δεν είναι και στα καλύτερά της. Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προσοχή στη συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες σου, μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας δεν είναι σύμμαχός σου, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτική. Αμέσως μόλις συνειδητοποιήσεις τα λάθη που έχεις κάνει με τα οικονομικά σου, τότε θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα πλάνο δράσης έτσι ώστε να μην επαναλάβεις τις λανθασμένες κινήσεις και στο μέλλον. Ένα άτομο από το παρελθόν σου θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για τις… συναντήσεις που σκοπεύεις να έχεις. Εάν είσαι single, απόλαυσε τη σημερινή ημέρα με φίλους, φαίνεται πως το έχεις ανάγκη.

 

ΙΧΘΕΙΣ Γεμάτη με πολλές σκέψεις η μέρα σου, καθώς έχεις τόσα πολλά να κάνεις και δεν ξέρεις πώς θα προλάβεις. Το άγχος δεν είναι σύμμαχός σου. Καταστρέφει τη δημιουργικότητά σου και αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις να συμβεί στην παρούσα φάση της καριέρας σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και προχώρα. Ξεκουράσου περισσότερο και δώσε σημασία στην υγεία σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν για αυτό μην δεσμευτείς σε κάτι που δεν μπορείς να τηρήσεις. Σκέψου καλά τι ζητάς από τον αγαπημένο σου και μετά μίλησε μαζί του. Εάν είσαι single, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τους φίλους σου.

Πηγή