Τη σκηνή κατέγραψε η κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει ο σύζυγός της στο σπίτι

Οι υποψίες ενός άνδρα από την Ινδία που πίστευε εδώ και καιρό ότι η σύζυγός του δεν φερόταν καλά στον μικρό τους γιο επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο όταν εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του.

Το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο εξοργισμένος σύζυγος, δείχνει τη γυναίκα να κάθεται αρχικά στο κρεβάτι μαζί με το μικρό αγοράκι. Στη συνέχεια, τελείως απροειδοποίητα και χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα που θα μπορούσε να εξηγήσει το ξέσπασμά της, ρίχνει μπρούμυτα το μωρό και αρχίζει να το χτυπά με λύσσα στο πίσω μέρος του σώματός του.

Το αγοράκι δέχεται τα χτυπήματα ακίνητο, παρά το γεγονός ότι η μητέρα του δείχνει να το χτυπά με όλη της τη δύναμη, κάτι που υποδηλώνει ίσως ότι είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Όσο για την αναίσθητη γυναίκα, εκείνη συνεχίζει να το χτυπά, σταματώντας μόνο για μια στιγμή για να φτιάξει τα βραχιόλια της. Έπειτα αρχίζει να ταρακουνά το σωματάκι του, χωρίς έλεος.

«Υποψιαζόμουν ότι η γυναίκα μου χτυπούσε τον γιο μου, γι’ αυτό έβαλα την κάμερα», είπε στα τοπικά μέσα ο Ινδός, ο οποίος υπέβαλε μάλιστα και επίσημα μήνυση εναντίον της συζύγου του στις αρχές.

Πηγή