Βρέθηκε σώα, μαυρισμένη από τον ήλιο και έχοντας επάνω της 28.000 δολάρια.

Η 27χρονη Μαρία, η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα.

«Δεν βλέπετε ότι κάνω διακοπές; Γιατί με ενοχλείτε;», είπε εκνευρισμένη η καλλονή στους εμβρόντητους αστυνομικούς, οι οποίοι την εντόπισαν στο κατάλυμα όπου παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τους γονείς της τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 27 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη και είχε κηρυχθεί επίσημα εξαφανισμένη από τις Αρχές από τις 3 Σεπτεμβρίου!

Με το νεγκλιζέ της και φορώντας έναν ροζ φιόγκο στα μαλλιά, οι αστυνομικοί οδήγησαν τη νεαρή καλλονή στο αστυνομικό τμήμα. Η ίδια, ατάραχη, κρύβοντας τα μάτια της πίσω από τα τεράστια κοκάλινα γυαλιά της, που ταίριαζαν με το ροζ μανικιούρ της, αναρωτιόταν για ποιον λόγο είχε γίνει τόση φασαρία.

Το μεγάλο δαχτυλίδι με την πράσινη πέτρα και οι λεοπάρ τσάντες που κουβαλούσε μαζί της στο αστυνομικό τμήμα προκάλεσαν εντύπωση στους ένστολους, οι οποίοι στο δωμάτιο της φοιτήτριας εντόπισαν και 28.000 δολάρια, τα οποία δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο πού τα βρήκε.

Ο πατέρας της Μαρίας είπε στην Αστυνομία ότι στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη είχε 32.000 δολάρια οικονομίες και προφανώς η Μαρία τα είχε πάρει από εκεί τα χρήματα, ωστόσο η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε αστυνομικό πως είναι φίλη της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ γύρισε και είπε ειρωνικά: «Πού ξέρετε; Μπορεί να είναι και από ταινία πορνό τα χρήματα», αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για συμμετοχή της σε ταινίες για ενηλίκους.

Πηγή: 24wro.com.gr