Πιθανότατα μιας από τις πιο απλές αλήθειες στη ζωή να είναι και η σκληρότερη να την αποδεχτούμε. Αυτή είναι η εξής: δεν έχει σημασία τι θα κάνει κάποιος για να προσπαθήσει να αποφύγει κάτι, μερικές φορές, συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Είναι εκτός του ελέγχου μας και είναι καλύτερα να δοκιμάσουμε να δούμε τις ατυχίες με άλλο μάτι. Όπως αποδεικνύει αυτή η ιστορία, πάντα υπάρχει κάποιος που είναι σε χειρότερη θέση από εσάς.

Όταν αυτός ο οδηγός αυτοκινήτου χτυπήθηκε από μια μηχανή, η πρώτη του αντίδραση ήταν γεμάτη θυμό. Είναι απίστευτα απογοητευτικό να χτυπηθεί κανείς από πίσω χωρίς προειδοποίηση και πρόκειται σχεδόν πάντα για λάθος του άλλου ανθρώπου. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, έτοιμος να ρίξει ευθύνες στον άνθρωπο που τον τράκαρε. Τότε είδε κάτι που δεν περίμενε και άλλαξε ολόκληρη την οπτική του για την κατάσταση.

Μάθετε τι ήταν και τι έκανε ο οδηγός που τελικά δεν επέλεξε την οργή ως επιλογή, στην παρακάτω ιστορία.

Ο Sayd Omar Morales οδηγούσε το αμάξι του στις Φιλιππίνες, όταν ένας οδηγός μηχανής τον τράκαρε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Φυσικά, ο Morales βγήκε έξω από το όχημα για να διερευνήσει τη ζημιά.

mixani xtipise to aftokinito 4

Όταν είδε πως έγινε το αυτοκίνητό του, ο πατέρας δύο παιδιών ήταν δικαιολογημένα θυμωμένος.

Ήταν ένα μεγάλο βαθούλωμα και οι περισσότεροι από εμάς θα είχαν θυμώσει αν αντιμετώπιζαν μια ατυχία τέτοιου είδους.

mixani xtipise to aftokinito 3

Στη συνέχεια, ο Morales συνειδητοποίησε κάτι που δεν έκανε εξαρχής.

Είδε πως ο μοτοσικλετιστής που τον χτύπησε, μετέφερε ρύζι για την οικογένειά του. Συνειδητοποίησε επίσης πως ήταν ένας φτωχός ψαράς που βασιζόταν στο ρύζι για να θρέψει τη γυναίκα και τα παιδιά του.

mixani xtipise to aftokinito 2

Έτσι, όταν έφτασε η αστυνομία, ο Morales έκανε κάτι αναπάντεχο.

Αντί να υποβάλει μια έκθεση, έδωσε χρήματα στον άνδρα που τον χτύπησε για να αντικαταστήσει το ρύζι και τον έκανε να κλάψει. Αυτή η ιστορία είναι ένα ισχυρό μάθημα σε όλους μας για το τι πραγματικά έχει σημασία.

6d8f1de6ec7ab61dfff0f3b60b861df2

 

via