Αν έχετε βαρεθεί να κάνετε σeξ στο κρεβάτι, τότε είστε τυχεροί. Υπάρχουν ένα σωρό άλλα μέση για να προσθέσετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας. Υπάρχουν φοβερές ιδέες και υπάρχουν και πολύ κακές ιδέες. Και κάποιες είναι πιο ενδιαφέρουσες από όσο δείχνουν.

1. Στη καρέκλα. Συνήθως είναι μια επιλογή στα ξενοδοχεία, μιας και δε σας πολυνοιάζει ποιος θα κάτσει εκεί μετά. Εναλλακτικά, μπορείτε και στη πολυθρόνα, που είναι μια παραλλαγή της καρέκλας.

2. Στο κομοδίνο. Τα κομοδίνα είναι ψηλότερα από τα κρεβάτια, και μπορείτε να κάνετε κάποιες δημιουργικές στάσεις, ειδικά αν είστε πάνω στο κομοδίνο και ο σύντροφός σας στέκεται όρθιος. Αν είστε και οι δύο πάνω στο κομοδίνο, τότε μάλλον χάνετε το νόημα.

3. Στη ντουζιέρα. Είναι το μέρος που μπαίνουμε γυμνοί ούτως ή άλλως και γιατί να μη πλυθούμε μαζί με κάποιον άλλον παρέα;

4. Στη μπανιέρα. Το σeξ στη μπανιέρα είναι σπουδαίο, αλλά εξαρτάται από το είδος της μπανιέρας που έχετε, και μπορεί να έχετε περιορισμούς στις κινήσεις και τις στάσεις.

5. Στο πάτωμα. Είναι παρόμοιο με το κρεβάτι, μόνο που θα πονέσουν τα γόνατα, η μέση και η πλάτη. Ο μόνος λόγος για να κάνετε κάτι τέτοιο είναι αν δεν κρατιέστε καθόλου.

6. Στο τραπέζι της κουζίνας. Εκεί μπορεί να συμβεί αν είναι πάνω στη στιγμή και το πάθος είναι ανεξέλεγκτο.

7. Στο αυτοκίνητο. Για ιδιωτικότητα, προτιμήστε ένα γκαράζ ή απομονωμένες περιοχές. Αλλά είναι ριψοκίνδυνα και τα δύο. Στο γκαράζ μην αφήνετε τη μηχανή ανοιχτή και στα απόμερα προσ*κς τε τους ματάκηδες.

8. Από τα παράθυρα στον τοίχο. Μια εναλλακτική είναι να στέκεστε στο παράθυρο και κάντε εναλλαγές σε κάποιον τοίχο. Προσ*κς τε μόνο να κρατιέστε καλά στο παράθυρο.

9. Στη σοφίτα. Μπορεί να κινδυνέψετε από άπειρους ιστούς αράχνης ή από σκλήθρες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο. Αλλά είναι πρωτότυπο και κάπως τρομακτικό και θα τινάξει την αδρεναλίνη στα ύψη.

10. Πάνω στο πλυντήριο ρούχων/στεγνωτήριο. Μόνο όταν είναι σε λειτουργία, έχει νόημα να κάνετε πάνω τους σeξ, αλλιώς είναι απλά μεταλλικά κουτιά.

11. Να κρέμεστε από το φωτιστικό σαν ακροβάτης. Προσ*κς τε μόνο μη πέσει πάνω σας ή πάθετε ηλεκτροπληξία.

Αρκετά ριψοκίνδυνο και σιγουρευτείτε ότι έχετε γερά κάγκελα. Και λίγους γείτονες, αλλιώς διακινδυνεύετε να γίνετε ρεζίλι σε όλη τη γειτονιά.