Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις πιο σ*κς ι ηθοποιούς της νέας γενιάς. Έχει παίζει σε αρκετά επιτυχημένα σήριαλ τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ταλέντο.

Δείτε την φοβερή εμφανισή της στον Κωστόπουλο

Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις πιο σέξι ηθοποιούς της νέας γενιάς. Έχει παίζει σε αρκετά επιτυχημένα σήριαλ τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ταλέντο.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή ξανθιά διαθέτει και εντυπωσιακά προσόντα που μέχρι στιγμής δεν είχαμε ανακαλύψει παρά μόνο φανταζόμασταν.

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου εμφανίσθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε παραλία της Βάρκιζας με απίστευτο στρινγκ μαγιό και προκάλεσε πανικό στους λουόμενους.

Απολαύστε την…

Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string! Tρομερά οπίσθια η Βίκυ Κάβουρα - Δείτε τα με string!

Πηγή: sportdog.gr