Η θαλαμηγός J’ade, το κέντρο της προσοχής στην έκθεση σκαφών του Μονακό

Ελικοδρόμια, νεροτσουλήθρες και κινηματογράφοι έχουν γίνει αρκετά κοινός εξοπλισμός γιαγιοτ των υπερ-πλουσίων. Αυτή η κομψή ιταλική θαλαμηγός είναι εξοπλισμένη με κάτι που κανείς άλλος στον κόσμο δεν έχει ακόμη, ένα πλωτό γκαράζ για ταχύπλοο. Η θαλαμηγός με όνομα J’ade, είναι σχεδιασμένη από την ιταλική εταιρεία CRN, ήταν το κέντρο της προσοχής στην έκθεση σκαφών του Μονακό για το έτος 2014. Η πολυτελής θαλαμηγός, 60 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει 10 άτομα σε τέσσερις καμπίνες και μια σουίτα, καθώς και 13 μέλη του πληρώματος, ενώ κάθε καμπίνα διαθέτει μεγάλα παράθυρα με θέα στη θάλασσα.

Το γκαράζ είναι το πρώτο στον κόσμο που διαθέτει υδραυλική καταπακτή και μπορεί να αποθηκεύσει ένα ταχύπλοο οκτώ μέτρων χωρίς να χρειάζεται τη χρήση ανελκυστήρα προκειμένου να υψωθεί το ταχύπλοο έξω από το νερό. H εσωτερική δεξαμενή γεμίζει και αδειάζει 18.000 λίτρα νερού σε μόλις τρία λεπτά , επιτρέποντας το ταχύπλοο να εισέλθει το σκάφος, χωρίς τη χρήση γερανού. Εκτός από το εντυπωσιακό γκαράζ η πολυτελής θαλαμηγός έχει και άλλες παροχές όπως γυμναστήριο, σπα , ενυδρείο και μια πισίνα.

allabout.gr Θαλαμηγός με ενσωματωμένο γκαράζ για σκάφηallabout.gr-Luxury-Yacht-3allabout.gr-Luxury-Yacht-4allabout.gr-Luxury-Yacht-5allabout.gr-Luxury-Yacht-6allabout.gr-Luxury-Yacht-7allabout.gr-Luxury-Yacht-1allabout.gr-Luxury-Yacht-8allabout.gr-Luxury-Yacht-9allabout.gr-Luxury-Yacht-10allabout.gr-Luxury-Yacht-11allabout.gr-Luxury-Yacht-12allabout.gr-Luxury-Yacht-13allabout.gr-Luxury-Yacht-14allabout.gr-Luxury-Yacht-15allabout.gr-Luxury-Yacht-16