Μία μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο όταν ποδοπατήθηκε από έναν ταύρο σε ένα φεστιβάλ στην Ισπανία που είχε πάει με τον άντρα και ένα από τα παιδιά της. Η Sofia Lopez Gonzalez είχε δοκιμάσει να ξεφύγει από το μανιασμένο ζώο που το είχαν αφήσει ελεύθερο στους δρόμους της Moratalla.

Αλλά η 47χρονη πιάστηκε από το κέρατό του και τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσκομείο. Ο άντρας και το παιδί της ήταν μάρτυρες της τραγωδίας. Η γυναίκα αυτή πήγαινε κάθε χρόνο σε αυτό το φεστιβάλ για τους εορτασμούς.

Οι αρχές ανακήρυξαν 3ημερο πένθος μετά την ανακοίνωση του θανάτου της. Η κηδεία της πρόκειται να γίνει την Τετάρτη. Το περιστατικό αυτό συνέβη την τελευταία μέρα του φεστιβάλ και ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ο θάνατός της είναι ο πρώτος θάνατος γυναίκας που σημειώνεται σε ένα φεστιβάλ της Ισπανίας για φέτος. Πέρυσι, 12 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους σε όλη την Ισπανία. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άντρες.

Άλλοι δύο άντρες πέθαναν το προηγούμενο Σάββατο αφού ποδοπατήθηκαν στην Pamplona και την ίδια μέρα, ο ταυρομάχος Victor Barrio πέθανε στην αρένα μπροστά στη γυναίκα του.

Αλλά παρόλα αυτά τα φεστιβάλ αυτά γίνονται κάθε χρόνο και είναι μεγάλος πόλος έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με την τραγική στιγμή:

Ποια είναι η γνώμη σας για τα φεστιβάλ αυτά;