Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα ως χόμπι ή ως ένα τρόπο για να αναβαθμλισουν το ήδη υπάρχον αυτοκίνητό τους σε κάτι καλύτερο, αλλά σπάνια κάποιος θα φτάσει στο επίπεδο που έφτασε αυτός ο τύπος.

Αντί να επισκευάσει το αυτοκίνητο ώστε απλά να δουλεύει, προσάρμοσε εξολοκλήρου τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου. Αυτές οι εικόνες είναι από τη δουλειά του πάνω σε μία κατεστραμμένη Mercedes Benz CLK Class.

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 2

Χρησιμοποιώντας μια πληθώρα διαφορετικών τεχνικών που συνδυάζει μαζί αφρό, χαρτόνι και μια ολόκληρη λίστα από άλλα υλικά, αναδημιουργεί εντελώς αυτό το κάποτε απίστευτο αμάξι.

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 3

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 4

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 5

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χρόνο και αφοσίωση απαιτείται για να μην κάνει ούτε ένα λάθος που θα τον αναγκάσει να ξεκινήσει από την αρχή; Με μόλις μία μικρή λεπτομέρεια να πάει στραβά, όλη η ψευδαίσθηση γκρεμίζεται!

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 6

Πήρε μια κατεστραμμένη Mercedes 7

Όλη αυτή η δουλειά και η αναδημιουργία ολοκληρώνεται και κανείς δεν θα καταλάβει καν ότι τα περισσότερα από τα μέρη και τα κομμάτια του αυτοκινήτου είναι τεχνικώς ψεύτικα!

source