Ο Paul Servat και η Barbara Bienvenue περίμεναν πεντάδυμα και ήταν πάρα πολύ χαρούμενοι…

Το ζευγάρι είχε ενθουσιαστεί όταν κατάλαβαν τον Σεπτέμβριο του 2014 πως θα γίνουν οι γονείς 5 παιδιών. Είπαν στην οικογένεια και τους φίλους τους πως είχαν ήδη αρχίσει να ψάχνουν ονόματα για τα παιδιά τους! Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα στην κοινότητα και δημιουργήθηκε και μία σελίδα στο Facebook για να ενημερώνει τους πάντες για το ζευγάρι.

Εκείνοι σοκαρίστηκαν από την υποστήριξη της κοινότητας, αλλά αυτό που έγινε ακριβώς μετά δεν μπορούσε κανείς να το πιστέψει.

Μέσα από αυτή τη σελίδα που είχε δημιουργηθεί, πολλοί άρχισαν να κάνουν δωρεές ρούχων και επίπλων. Όταν ήρθε όμως η στιγμή να γεννήσει, ο γιατρός της έδωσε κάποια πολύ παράξενα νέα..

Όταν ο Paul έφτασε στο νοσοκομείο με την έγκυο γυναίκα του, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα χαρτιά της που έλεγαν πως ήταν έγκυος…

Παραδόξως, μία νοσοκόμα έδωσε στο ζευγάρι τις εξετάσεις αίματος που έλεγαν πως δεν ήταν καν έγκυος! Οι γιατροί της εξήγησαν πως μπορεί να είχε πάθει ψευδοκύηση – μία κατάσταση κατά την οποία μπορεί να διαταραχτεί η περίοδος, να πρηστεί η κοιλιά, να μεγαλώσει το στήθoς, όπως και άλλα συμπτώματα εγκυμοσύνης, χωρίς να είναι έγκυος.

Ωστόσο, ένας συγγενής της Bienvenue είχε άλλες πληροφορίες…

Ο Paul σοκαρίστηκε όταν άκουσε από έναν συγγενή της πως αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε. Είπε πως η κοπέλα τους είχε πει ξανά ψέματα στο παρελθόν πως ήταν έγκυος. Εκείνος δεν μπορούσε να πιστέψει πως όλο αυτό ήταν ένα ψέμα.

Αλλά με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων τους, προσπαθεί να ορθοποδήσει και να κρατήσει μόνο τα θετικά.

Υποσχέθηκε να επιστρέψει όλες τις δωρεές που έλαβαν ή να τις δώσει για φιλανθρωπίες.

Αυτό που συνέβη στον Servat είναι απίστευτο. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον πόνο και την θλίψη που θα πέρασε. Ωστόσο, όσο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του, ενώ παράλληλα να επιστρέψει τις δωρεές.

Πηγή