Το αλουμινόχαρτο βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια, αλλά δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο ευπροσάρμοστο είναι αυτό το λαμπερό περιτύλιγμα. Από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό, μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο το σπίτι!

Ξανασφραγίστε τις σακούλες για την κατάψυξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να σφραγίσετε μια πλαστική σακούλα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο; Απλά διπλώστε την σακούλα σας και καλύψτε την με αλουμινόχαρτο, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καυτό σίδερο για να σφραγίσει και να κλείσει. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς γίνεται και να μάθετε και άλλα κόλπα!

Αποθηκεύστε το λάδι μετά το τηγάνισμα

Όταν τελειώσετε το τηγάνισμα των τροφίμων, μην το πετάτε στο νεροχύτη σας ούτε στα σκουπίδια. Το καυτό λάδι στα σκουπίδια δεν είναι ιδανικό και στο νεροχύτη θα φράξει τους σωλήνες. Αντί αυτού, βάλτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Μόλις κρυώσει, το τσαλακώνετε και το πετάτε στα σκουπίδια

Δημιουργήστε τη δική σας γραφίδα για το tablet

Μην ξοδεύετε χρήματα για μια ειδική γραφίδα, όταν μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας! Τυλίξτε ένα κανονικό στυλό σε αλουμινόχαρτο και θα λειτουργήσει αμέσως στην ηλεκτρονική οθόνη αφής σας.

Καθαρίστε το τηγάνι σας

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά ένα τσαλακωμένο φύλλο μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα πιάτα σας! Εάν έχετε ένα τηγάνι με κολλημένα υπολείμματα, δώστε ένα καλό τρίψιμο με μια μπάλα αλουμινόχαρτου και θα καθαρίσει στη στιγμή!

Τρίψτε τη σκουριά

Δεν χρειάζονται επικίνδυνες χημικές ουσίες για να καθαρίσετε τη σκουριά από την ψησταριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φύλλο αλουμινόχαρτο.

Χαλαρή μπαταρία; Βοηθήστε την να χωράει άνετα στην ηλεκτρονική σας συσκευή, χρησιμοποιώντας μια μικρή μπάλα από αλουμινόχαρτο.

Κάντε ένα χωνί

Αν χρειάζεστε ένα χωνί άμεσα, αυτό το τέχνασμα λειτουργεί εκπληκτικά καλά! Μόλις σχηματιστεί ο κώνος, στη συνέχεια, κόψτε το τέλος. Είναι αποτελεσματικό!

Ακονίστε το ψαλίδι σας

Το ψαλίδι γίνεται θαμπό με την πάροδο του χρόνου, αλλά η λύση κάθεται στο συρτάρι της κουζίνας σας. Διπλώστε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο μερικές φορές και ξεκινήστε το ψαλίδισμα. Το ψαλίδι σας θα λειτουργεί σαν καινούργιο!

Ψήστε την γαλοπούλα σας

Το τέχνασμα για να κάνετε ένα τέλειο ψητό είναι το αλουμινόχαρτο. Ξεκινήστε με αρκετές τσαλακωμένες μπάλες αλουμινόχαρτου στο κάτω μέρος του σκεύους σας και στη συνέχεια, προσθέστε το κοτόπουλο ή γαλοπούλα σας.

Στεγνώστε τα ρούχα σας

Αντί να χρησιμοποιεί τον στεγνωτήρα, δοκιμάστε το τέχνασμα του αλουμινόχαρτου. Τυλίξτε μερικές μπάλες του τένις σε αλουμινόχαρτο και στη συνέχεια, ρίξτε τες στα βρεγμένα ρούχα σας. Τα ρούχα σας θα στεγνώσουν γρήγορα! Για λεπτομέρειες δείτε εδώ http://www.imalazymom.com/lazy-mom-tips/diy-dryer-balls-a-lazy-mom-tip/

Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα κόλπα! Δοκιμάστε τα!

Πηγή