Πολλοί γονείς αγοράζουν παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά τους έξω από το σπίτι. Αγοράζουμε ποδήλατα, πισίνες, μπάλες και κούνιες. Καθώς τα παιδιά μας μεγαλώνουν, τι κάνουμε με τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια; Μερικά από τα παιχνίδια μπορούμε να τα πουλήσουμε για να τα χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος.

Μόλις βγάλεις εκείνη την παλιά σκουριασμένη κούνια, η αυλή σου μπορεί να σου φανεί άδεια, κι ο χώρος να φωνάζει πως πρέπει να τον γεμίσεις με κάτι άλλο! Ένας πατέρας είχε το ίδιο δίλημμα. Τα παιδιά του ήταν πολύ μεγάλα πια για να κάνουν κούνια κι έτσι την αφαίρεσε.

στην πίσω αυλή 2

Ο κενός χώρος όπου βρισκόταν κάποτε η κούνια χρειαζόταν κάτι άλλο – κι έτσι, σκέφτηκε αυτή τη φανταστική ιδέα, να φτιάξει κρεμαστές κούνιες για την αυλή γύρω από μια εστία φωτιάς!

Πούλησε το παλιό σετ κούνιας (το οποίο είχε φτιάξει ο ίδιος όταν τα παιδιά του ήταν πολύ μικρότερα) για να χρηματοδοτήσει την ιδέα του! Ορίστε οι φωτογραφίες που τράβηξε κατά τη διάρκεια της κατασκευής της. Πρώτα, βρήκε τα ιδανικά καθίσματα και τα παρήγγειλε. Έπειτα ξεκίνησε να κατασκευάζει ένα ξύλινο εξάγωνο.

στην πίσω αυλή 3

Χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι, άνοιξε έξι τρύπες στο έδαφος, τοποθέτησε μέσα τους έξι πασάλους και κούμπωσε επάνω τους το εξάγωνο.

στην πίσω αυλή 4

Μόλις τα αλφάδιασε όλα και τα υποστήριξε με ξύλινα στηρίγματα, χρησιμοποίησε χαλίκια και τσιμέντο για να γεμίσει τις τρύπες γύρω από τους πασάλους.

στην πίσω αυλή 5

Μόλις στέγνωσε το τσιμέντο, λείανε τους πασάλους και τους έβαψε.

στην πίσω αυλή 6

Πρόσθεσε μια εστία φωτιάς και φύτεψε καινούριο γρασίδι!

στην πίσω αυλή 7

Είτε με φωτιά είτε χωρίς, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να χαλαρώσει η οικογένειά του, να κάνει κούνια, ή τα μαθήματα του σχολείου!

hangingfirepit_i-850x607

πηγή : diaforetiko