Το σημάδι στην πλάτη της δεν σταματούσε να μεγαλώνει και οι Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα. Σήμερα παίρνει την Εκδίκηση της!

Το μικρό μωράκι ήταν καλυμμένο από την κορφή ως τα νύχια με καφέ κρεατοελιές. Από τη γέννησή της, η Yulianna πάσχει από μελανοκυτταρικό σπίλο, μία ανωμαλία που αποχρωματίζει το δέρμα και προκαλεί τριχοφυΐα. Οι ειδικοί δεν είχαν δει ποτέ ξανά μία τόσο έντονη περίπτωση.

Είχαν πει στην οικογένειά της πως πιθανώς να επιβίωνε μόνο λίγες ώρες. Αλλά η Yulianna είναι πλέον 26 χρονών και είναι πολύ καλά στην υγεία της!

Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα 2

Επειδή είχε τόσα πολλά σημάδια, η παιδική της ηλικία ήταν πολύ δύσκολη. Συνεχώς τα παιδιά την κοιτούσαν επίμονα και την πείραζαν αλλά εκείνη ήταν πάντα αισιόδοξη και έμαθε να μην την νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Τώρα, ζει γεμάτη αυτοπεποίθηση τη ζωή και ποζάρει στα social media χωρίς να φοβάται τίποτα. Περίπου 16,000 άνθρωποι την ακολουθούν στο Instagram.

Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα 3

«Προσπαθώ να δείξω και σε άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια πως μπορούν να ζήσουν φυσιολογικές ζωές, χωρίς να νοιάζονται για το τι θα πουν οι άλλοι. Γεννήθηκα διαφορετική όπως και εσείς, όπως όλοι. Αλλά είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος, έχω φίλους, οικογένεια που με υποστηρίζει και μία καλή δουλειά… είμαι σαν όλους τους άλλους!»

Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα 4

Η Yulianna έχει ήδη πετύχει την αποστολή της και καταφέρνει να εμπνέει και άλλους να βρουν τον δρόμο τους.

Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα 5

«Η μοναδικότητά μας, η ατομικότητα μας και οι εμπειρίες μας μας κάνουν εκπληκτικά πλάσματα. Ελπίζω να μάθουμε να αγαπάμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον υπομονής και συμπόνιας.»

Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα 6

Μία πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, πραγματική έμπνευση για όλους μας!

Πηγή