Μια μητέρα τριών παιδιών που πάλεψε να αποδεχτεί το αλλαγμένο της σώμα μετά τη γέννα, επανέκτησε τη παλιά της αυτοπεποίθηση κάνοντας μια σeξυ φωτογράφηση με τον σύζυγό της. 

Η Melanie Varney, από το Βανκούβερ του Καναδά, και ο σύζυγός της Gabby Mason έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά μέσα σε ένα χρόνο – 364 μέρες για την ακρίβεια – όταν η Melanie γέννησε ένα γιο στις 11 Μαρτίου 2013 και δίδυμα κοριτσάκια στις 10 Μαρτίου 2014.

Αλλά παρά τη μητρότητα, η Melanie ένιωθε το αλλαγμένο της σώμα εντελώς ξένο στον εαυτό της.

ομορφιά του γυναικείου σώματος 2

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 3“Ένιωθα απίστευτα όταν γέννησα, αλλά η αντανάκλαση του εαυτού μου στον καθρέφτη ήταν μιας άγνωστης,΄δήλωσε η Melanie στη Huffington Post.

Πρόσφατα, μία φωτογράφος με την οποία συνεργάστηκε στην εταιρεία ενδυμάτων της, η Trina Cary, ζήτησε ένα ζευγάρι για να φωτογραφήσει σε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση δίπλα στη λίμνη.

Ο Gabby και η Melanie αποφάσισαν να δηλώσουν εθελοντικά, και απροσδόκητα ήταν το ιδανικό ζευγάρι για αυτό που αναζητούσε η φωτογράφος.

“Τελευταία έχω εμπνευστεί από τον γυμνισμό επειδή είναι ωμός, ευάλωτος και δυναμικός,” ανέφερε η φωτογράφος. “Θέλω να διδάξω στις γυναίκες και τους άντρες να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση. Δε χρειάζεται να είσαι τέλειος για να είσαι όμορφος, απλά πρέπει να αποδεχτείς τα ψεγάδια σου και να αγκαλιάσεις τη διαφορετικότητά σου.”

ομορφιά του γυναικείου σώματος 4

ομορφιά του γυναικείου σώματος 5

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 6

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 7

ομορφιά του γυναικείου σώματος 8

ομορφιά του γυναικείου σώματος 9

ομορφιά του γυναικείου σώματος 10

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 11

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 12

ομορφιά του γυναικείου σώματος 13

ομορφιά του γυναικείου σώματος 14

 

ομορφιά του γυναικείου σώματος 15

Credit: dailymail.co.uk / via