Έπιασε γιγάντιο ψάρι που τον τραυμάτισε – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Χαμογελώντας πλατιά ο εικονιζόμενος ψαράς Russell Ching δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου από το ρύγχος μεγάλου ψαριού που διαπέρασε το πόδι του και παραμένει μέσα στο δέρμα του προκαλώντας ανατριχίλα και μόνο βλέποντάς το.

Ο Ching ψάρευε με φίλους στα ανοιχτά του Oahu στη Χαβάη όταν πέτυχε… τζακ ποτ, πιάνοντας το συγκεκριμένο τεράστιο ψάρι. Ύστερα από δίωρη «μάχη» μαζί του κατάφερε να βγάλει το ψάρι στη μικρή βάρκα αλλά κι εκείνο έπεσε μαχόμενο τρυπώντας του το πόδι με το ρύγχος του.

Οι φίλοι του Ching τον έβγαλα εσπευσμένα στην ακτή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κι εκείνος, στη διάρκεια της μεταφοράς, επέλεξε να μη βγάλει το ρύγχος από το πόδι του αλλά να χαλαρώσει και να… φωτογραφηθεί.

Το ψάρι ήταν marlin, ένα είδος που έχει μεγάλο ρύγχος σαν δόρυ που αναπτύσσεται στο κεφάλι του και χρησιμοποιείται για να απωθεί τους εχθρούς του.

Μπορεί να φτάσει σε βάρος ακόμα και τα 820 κιλά και σε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Θεωρείται μάλιστα ένας από τους ταχύτερους και ισχυρότερους θηρευτές των ανοιχτών ωκεανών.

 

ψαράς που ποζάρει και χαμογελά με… τρυπημένο πόδι ψαράς που ποζάρει και χαμογελά με… τρυπημένο πόδι ψαράς που ποζάρει και χαμογελά με… τρυπημένο πόδι ψαράς που ποζάρει και χαμογελά με… τρυπημένο πόδι