Εδώ και καιρό, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα ζώα στην Αφρική. Το κυνήγι έχει οδηγήσει στην εξαφάνιση, ή σχεδόν στην εξαφάνιση, αρκετών αφρικανικών ειδών, και πολλά άλλα είδη χρειάζονται την προστασία των ειδικών στις προστατευόμενες περιοχές. Το κυνήγι και η λαθροθηρία στην Αφρική εξακολουθεί να απειλεί τα ζώα, και πολλές ομάδες επικεντρώνονται στην προστασία των ειδών που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στη Γη.

Προς έκπληξη όλων, μια ομάδα 13 Ευρωπαίων πέταξε στη Νότια Αφρική για να λάβει μέρος σε αυτό που ονομάζεται “κυνήγι και οδήγηση».

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 2

Για να το θέσουμε καλύτερα, αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι 13 άνθρωποι κάθονταν γύρω από τα ζώα με τουφέκια και τα πυροβολούν. Τα ζώα, αναγκάζονταν να πάνε κοντά τους, γιατί κάποιοι από την ομάδα τα οδηγούσαν προς τα τουφέκια.

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 3

Μέσα σε λίγες ώρες αυτοί οι 13 άνθρωποι σφάγιασαν αρκετές σωρούς ζώων.

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 4

Τα ζώα που σκοτώθηκαν σε αυτή την τραγωδία είναι μπαμπουίνοι, αντιλόπες και άλλα σπάνια ζώα. Σχεδόν 100 ζώα σκοτώθηκαν σε λίγες ώρες.

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 5

Παρά τις προσπάθειες για να σταματήσει αυτή η παράλογη σφαγή, τόσο αποτρόπαια που ακόμη και οι κυνηγοί έκρυψαν τα πρόσωπά τους από τις κάμερες, αυτό το είδος κυνηγιού είναι νόμιμο στη Νότια Αφρική.

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 6

Ας ελπίσουμε ότι, μετά από αυτό το γεγονός, να σταματήσουν αυτές οι σφαγές. Αυτοί οι τουρίστες θα πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση με αυτά τα κακόμοιρα ζώα. Ντροπή τους…

Ντροπιασμένοι Τουρίστες κρύβουν τα Πρόσωπά 7

Δεν έχει σημασία πόσο πλούσιος είναι κάποιος, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ζώου. Ας σταματήσει αυτή η ανοησία!

Credit: Heroviral

Πηγή