Αν έχετε σημάδια στα πλακάκια σας, μπορείτε να τα καθαρίσετε τρίβοντας τα με ένα μπαλάκι του τένις. Μπορείτε επίσης να το κόψετε στην μέση, να το στερεώσετε στην σκούπα σας και να τρίψετε την βρομιά από όρθια στάση.

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 2

Διακοσμήστε τα κουρτινόξυλά σας εύκολα και οικονομικά.

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 3

Δείτε πόσο όμορφο φαίνεται! Για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μυστικά διακόσμησης μπείτε εδώ.

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 4

Οι πισίνες το καλοκαίρι έχουν πολύ κόσμο και σίγουρα δεν είναι πολύ καθαρές. Φυσικά, δεν συμφέρει να τις αδειάζετε και να τις ξαναγεμίζετε. Μπορείτε απλά να πετάξετε ένα μπαλάκι του τένις μέσα, το οποίο θα μαζέψει πάνω του τις ακαθαρσίες και τα λάδια σώματος.

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 5

Έχετε άπειρα μικροπράγματα στο πάτο της τσάντα σας; Κόψτε ένα μικρό άνοιγμα σε ένα μπαλάκι του τένις και βάλτε εκεί μέσα όλα αυτά τα πραγματάκια!

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 6

Θέλετε να παρκάρετε στο γκαράζ σας, αλλά πάντα χτυπάτε με το αυτοκίνητο τις κούτες που έχετε στοιβαγμένες εκεί; Κρεμάστε από το ταβάνι ένα μπαλάκι του τένις μέχρι το σημείο που πρέπει να φτάνει το αυτοκίνητο σας και θα παρκάρετε τέλεια κάθε φορά!

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 7

Όλοι έχουμε έναν φίλο που τρελαίνεται για το τένις. Ένα πολύ όμορφο και έξυπνο δώρο είναι να του χαρίσετε στα γενέθλια του μια γιρλάντα από μπαλάκια του τένις για να διακοσμήσει το σπίτι του. Δείτε πώς να την φτιάξετε εδώ.ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 8

Σας πονάει η πλάτη;

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 9

Τυλίξτε δύο μπαλάκια του τένις σε αθλητική ταινία και σίγουρα θα ανακουφιστείτε από τον πόνο. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 10

Αν δεν σας αρέσουν τα σημάδια που αφήνουν τα γαντζάκια στα ρούχα σας όταν τα κρεμάτε, μπορείτε να περάσετε μέσα στο γαντζάκι ένα μπαλάκι του τένις και να ξενοιάσετε μια και καλή!

ΠΟΣΑ μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλάκι του τένις 11

Credit: lifeaspire.com / Πηγή: fanpage.gr