Μπλοκάρει το ακατάλληλο για παιδιά περιεχόμενο και εμφανίζει ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς την οικογένεια!

Το ίντερνετ και η ασφαλής πλοήγηση των παιδιών, είναι κάτι που απασχολεί εκατομμύρια γονείς. Ψάχνουμε τρόπους για να ενεργοποιήσουμε parental control σε pc ή  σε συσκευές iOS και είμαστε σε ένα μόνιμο άγχος αναζητώντας τρόπους για να σερφάρουν τα παιδιά μας, με ασφάλεια. 

Μια νέα μηχανή αναζήτησης έρχεται που απευθύνεται στους πιο ευάλωτους χρήστες του διαδικτύου, που είναι τα παιδιά.

Το Kiddle έχει φίλτρα, που αποκλείουν αυτόματα όλο το περιεχόμενο που είναι… ακατάλληλο για παιδιά και «μπλοκάρει» αναζητήσεις που πιθανώς να οδηγήσουν σε ιστοσελίδες ενηλίκων.

Με την χρήση μάλιστα εξειδικευμένων φίλτρων , τολμηροί όροι και λέξεις, πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες διασημοτήτων που θεωρούνται πιο προκλητικές όπως για παράδειγμα οι αδελφές Καρντάσιαν ή ο Τζάστιν Μπίμπερ, μπλοκάρονται και εμφανίζονται μόνο φωτογραφίες και πληροφορίες που είναι κατάλληλες για τα παιδιά.

Κiddle

«Οι ιστοσελίδες που εμφανίζονται στο Kiddle είναι φιλικές προς όλη την οικογένεια, καθώς φιλτράρουμε όσες πιθανώς να περιέχουν ακατάλληλο ή παραπλανητικό περιεχόμενο» αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα μηχανή αναζήτησης, σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Αν και το λογότυπο της θυμίζει πολύ έντονα την Google και χρησιμοποιεί το Google Safe Search, μια υπηρεσία της μηχανής αναζήτησης για φιλτράρισμα περιεχομένου, δεν έχει καμία επίσημη σχέση με τον κολοσσό αναζητήσεων.

Μπείτε στο Kiddle