Ο Kanye West ανακηρύχτηκε από το περιοδικό GQ ως ο πιο στυλάτος άντρας του 2014.

Ο West ασχολείται με τη μόδα από το 2005, όταν ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει τη δική του συλλογή ρούχων, σχολιάζοντας «τώρα που έχω ένα Γκράμι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δική μου συλλογή ρούχων». Η προσπάθεια του κράτησε τέσσερα χρόνια και ακυρώθηκε το 2009 αλλά ο West επανήλθε σύντομα με μια συνεργασία με τη Nike για τα πολύ πετυχημένα παπούτσια Air Yeezy.

Η προσπάθεια του για γυναικεία ρούχα με τίτλο «DW Kanye West» έκανε την πρεμιέρα της στην εβδομάδα μόδας του 2011 στο Παρίσι. Οι κριτικές ήταν κυρίως αρνητικές αλλά κανείς δεν σταματάει τον Kanye – τώρα συνεργάζεται με την Adidas για ένα καινούριο μοντέλο sneakers.

 Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr Ο Kanye West είναι ο πιο στυλάτος άντρας της χρονιάς allabout.gr