Ένας οδηγός που χρειάζονται όλα τα ζευγάρια με χιούμορ!

Το Κάμα Σούτρα για παντρεμένους των Simon Rich και Farley Katz είναι μια χιουμοριστική ματιά στη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών που σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι απ’ τη ζωή σας!

Η στάση της διακριτικής ενθάρρυνσης

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 2

Οδηγίες: Η γυναίκα προσπαθεί να σκουπίσει και τον τελευταίο κόκκο σκόνης κάτω από τον καναπέ στον οποίο κάθεται ο άντρας της, δείχνοντάς του έτσι ότι θα έπρεπε και αυτός να καθαρίζει.

Η στάση «πλυντήριο πιάτων»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 3

Η καλύτερη επιλογή αν σας αρέσει να εναλλάσσεστε σε στάσεις. Οδηγίες: Ο άντρας παίρνει πρωτοβουλία και αρχίζει να γεμίζει το πλυντήριο πιάτων. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η γυναίκα πρέπει να τον πλησιάσει και να του πει ότι τα κάνει όλα λάθος.

Η στάση του καθαρού αέρα

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 4

Στάση η οποία ταιριάζει σε ζευγάρια που είναι μαζί για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.Οδηγίες: Ο άντρας αερίζεται μπροστά στη γυναίκα του και δεν ζητάει καν συγνώμη. Αυτή η στάση δεν συστήνεται για άπειρους νεαρούς νιόπαντρους.

Η στάση «συγκριτική ανάλυση»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 5

Οδηγίες: Όταν έχετε βγει για φαγητό με ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι, δοκιμάστε να κρατιέστε χέρι χέρι και να ανταλλάσσετε βλέμματα ανωτερότητας την ώρα που το άλλο ζευγάρι τσακώνεται για κάτι.

Η στάση 2+1

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 6

Κλασική και φινετσάτη στάση για τα ζευγάρια με παιδιά. Οδηγίες: Είστε στη μέση των περιπτύξεων όταν ξαφνικά σας διακόπτει το παιδί που ουρλιάζει και ανεβαίνει τρέχοντας στο κρεβάτι σας γιατί το ξύπνησε ένας παράξενος θόρυβος.

Η στάση «κρατάω το φανάρι»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 7

Η στάση αυτή λειτουργεί καλύτερα αν ο άντρας έχει πάρει λίγο βάρος και ανησυχεί για την εμφάνισή του. Οδηγίες: Η γυναίκα δεν ζητά βοήθεια απ’ τον άντρα της για να μετακινήσει τα έπιπλα αλλά προσλαμβάνει έναν ωραίο εργάτη για να το κάνει. Ο εργάτης βγάζει τη μπλούζα του, η γυναίκα καρφώνεται στους κοιλιακούς του και ο άντρας αισθάνεται σαν γέρος τραυματισμένος ιπποπόταμος.

Η στάση «ψώνια»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 8

Οδηγίες: Η γυναίκα επιμένει ότι ο άντρας χρειάζεται καινούργια ρούχα γιατί το τζιν του είναι περίπου εκατό χρονών και ο άντρας κάνει παθητική αντίσταση ενώ η γυναίκα του τον σέρνει στο εμπορικό κέντρο.

Η στάση «παραλίγο!»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 9

Οδηγίες: Ο άντρας κλείνει το λάπτοπ του όσο πιο γρήγορα μπορεί ενώ προσπαθεί να χαμογελάει δήθεν φυσικά όταν η γυναίκα του μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο.

Η στάση «το παιδί είναι στη γιαγιά»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 10

Οδηγίες: Αφήστε το παιδί στη γιαγιά και σχεδιάστε να περάσετε επιτέλους λίγο χρόνο οι δυο σας. Ο άντρας και η γυναίκα απολαμβάνουν καλό φαγητό και κρασί και πέφτουν στο κρεβάτι… για να ρίξουν έναν υπνάκο, φυσικά.

Η στάση «υπέροχη γλυκιά μοναξιά»

Κάμα Σούτρα για παντρεμένους με παιδιά 11

Οδηγίες: Η γυναίκα λέει πως δεν έχει πρόβλημα να πάει ο άντρας να δει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, και μόλις εκείνος φύγει βουτάει στη ζεστή μπανιέρα όπου πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί απολαμβάνοντας τις σπάνιες και πολύτιμες στιγμές μοναξιάς.

via