Η Carleigh Hager είναι μία συνηθισμένη 25χρονη από την Indianapolis. Στις 22 Οκτωβρίου 2016, είχαν πάει σε έναν γάμο και το βράδυ γύρισαν σπίτι με το αγόρι της, Ryan, και τρεις άλλους καλεσμένους. Αυτό που είχε ξεκινήσει σαν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, θα έπαιρνε πολύ σκοτεινή τροπή. 

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 2

O Ryan είχε αρχίσει να πίνει πολύ και είχε βίαια ξεσπάσματα. Προσέβαλε την Carleigh μπροστά στους φίλους του και είπε ακόμα ότι εάν ήθελαν ήταν ευπρόσδεκτοι να την βιάσουν. Εκείνη ενοχλήθηκε τόσο πολύ που έφαγε από το σαλόνι και πήγε για ύπνο, ελπίζοντας έτσι να ηρεμήσει η κατάσταση. Τελικά όμως, ο Ryan μπήκε μέσα και άρχισε να την χτυπάει πολύ άσχημα.

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 3

Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τους πέταξε έξω από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Ευτυχώς, πήραν την σωστή απόφαση και κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, πριν προλάβει να φτάσει στο σκηνικό, η οργή του είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να την χτυπάει σε όλο της το σώμα.

Εκείνη, προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ο Ryan κατάφερε να την δαγκώσει 20 φορές και παραλίγο να της κόψει τη γλώσσα.

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 4

Ευτυχώς, η αστυνομία έφτασε έγκαιρα και τον σταμάτησε πριν την σκοτώσει. Την βρήκαν σοκαρισμένη και γεμάτη αίμα και αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της έραψαν την γλώσσα, αν και χρειάστηκε 3 βδομάδες μέχρι να μπορέσει να φάει ξανά. Τα ψυχολογικά τραύματα, ωστόσο, χρειάστηκαν πολύ περισσότερο για να γιατρευτούν.

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 5

Από τότε λέει πως πάντα φοβάται μη τυχόν και εμφανιστεί ξανά το αγόρι της. Το μόνο που θέλει είναι να προειδοποιήσει άλλους για να μην κάνουν τα λάθη που έκανε και εκείνη. “Πρέπει να μιλήσεις. Μην νιώθεις ντροπή. Πρέπει να μιλήσεις γιατί εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου επειδή δεν μίλαγα.”

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 6

Ο Ryan είναι τώρα στη φυλακή και περιμένει να γίνει η δίκη. Η Carleigh και η οικογένειά της έχουν ξεκινήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να μπορέσουν να πληρώσουν τα ιατρικά της έξοδα.

Είπε στους Φίλους του να βιάσουν την Κοπέλα του 7

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί: 

Χάρη στους φίλους του που κάλεσαν την αστυνομία, η Carleigh είναι ακόμα ζωντανή. Είναι από τις τυχερές καθώς πολλές άλλες γυναίκες δεν στάθηκαν το ίδιο τυχερές. Ελπίζουμε η ιστορία της να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοιες σχέσεις να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι αργά.

Οι σκέψεις σας;

Πηγή