Ο Κώστας Γκουσγκούνης είναι ένα

μεγάλο φαινόμενο του 20ου αιώνα που απασχόλησε πλήθος ανθρώπων, κυρίως τις βραδινές ώρες!!!

Έτσι… βεντούζα, βεντούζα… Ρούφα το τρομπόνι. Πήδα με κι εσύ όπως τότε στο Έσσεξ… Και τις μπάλες… τις μπάλες!!

Από Πίσω

Ο Γκουσγκούνης μπαίνει στο σαλόνι και βλέπει την κόρη του με μια φίλη της. Κάθεται λίγο μαζί τους και ξαφνικά:

Γκουσγκούνης: Δε μου λες, απ’ τον κ@λο τον παίρνεις; Κόρη: Μπαμπά!!!! Τι είναι αυτά που λες;! Γκουσγκούνης: Ε! Να σπάσει ο πάγος!

Μπαρ

Μπαίνει σε μπαρ, κάθεται, πετάγεται η μπαργούμαν μπροστά του (με αποτέλεσμα ο μάστορας να μην έχει οπτική επαφή μα το ρολόι στον τοίχο), κάνει λίγο δεξιά αυτός, μαζί του η γκόμενα, κάνει αριστερά, το ίδιο η γκόμενα (το κάνουν 3-4 φορές) και ξαφνικά:

Γκουσγκούνης: Δε βλέπω την ώρα να σε γ@μήσ@!

Παραλία

Είναι στην παραλία δύο γκόμενες, ολομόναχες. Σε κάποια φάση εμφανίζεται από το πουθενά ο Γκουσγκούνης να κόβει βόλτες εκεί κοντά. Σε κάποια φάση ρωτάει τις γκόμενες:

Γκουσγκούνης: Τι κάνετε εσείς εδώ, γυμνούλια; Γκόμενες: Περιμένουμε να περάσει κάποιος να μας γ@μήσ@. Γκουσγκούνης: Α! Καλά που πέρναγα, δηλαδή!

Pizza Boy

Ο Γκουσγκούνης παίζει τον ρόλο του πιτσαδόρου!

Γκουσγκούνης: Έφερα τις πίτσες. Γκόμενες: Μα δεν παραγγείλαμε πίτσες. Γκουσγκούνης: Παραγγείλατε, δεν παραγγείλατε, εγώ θα σας γ@μήσ@!

Χαλάνε τα υδραυλικά μιας γκόμενας. Ο Γκουσγκούνης έρχεται ως υδραυλικός στο σπίτι της και στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, όπου έχει μια μεγάλη φρουτιέρα με πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει όλος αβρότητα:

Γκουσγκούνης: Πορτοκάλι θέλεις; Γκόμενα: Όχι. Γκουσγκούνης: Να σε γ@μήσ@ θέλεις; Γκόμενα: Αμέ!

Υδραυλικός Νο.2

Ο Γκουσγκούνης γυρνάει στο σπίτι κουρασμένος (έφτιαχνε υδραυλικά)! Aφήνει την τσάντα με τα σύνεργα κάτω. Χαιρετάει βαριεστημένα τη γυναίκα του και την ρωτάει:

Γκουσγκούνης: Τι φαΐ έχει; Γκόμενα: Δεν έκανα φαΐ! Γκουσγκούνης: Τι; Δεν έκανες φαΐ; Θα σε γ@μήσ@!

Μπύρα

Ο Γκουσγκούνης είναι πρώτη μούρη στο πλάνο και, φυσικά, π@δάει την γκόμενα. Σε μια στιγμή μουρμουρίζει κάπως δυνατά:

Γκουσγκούνης: Πω, πω, να είχα μια μπύρα τώρα…

Και από το πουθενά, σκάει ένα χέρι με μια μπύρα (όπως στα δελτία καιρού του Star με την Πετρούλα) και ο μάστορας πίνει χωρίς να σταματήσει το έργο του.

Euro Tsonta

Ο Γκουσγκούνης με Γαλλίδα παρτεναίρ σε τσόντα:

Γαλλίδα γκόμενα: Aahhh, tres jolie! Γκουσγκούνης: Τι ζολή, μωρή… ψ@λή το λένε!

Ζεστό Φαΐ

Είναι ο Γκουσγκούνης γυμνός με μια γκόμενα, και αφού κάνουν τα προκαταρκτικά, πάει και ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα πάνω σ’ ένα καλοριφέρ.

Γκόμενα: Τι κάνεις εκεί; Γκουσγκούνης: Ζεσταίνω το πρωινό σου!!

Νέα Στάση

Ο Γκουσγκούνης σε π@σωκολλητό, με τα χέρια στη μέση.

Παρτενέρ: Γκουσγκούνη μου, κουράστηκα, άλλαξε στάση! Γκουσγκούνης: Εντάξει, μωρό μου.

…λέει και βάζει τα χέρια στο κεφάλι.

Λέσβος

Ο Γκουσγκούνης στη Μυτιλήνη.

Γκουσγκούνης: Γεια σας, κορίτσια, ξένες είσαστε; Κορίτσια: Όχι καλέ, ντόπιες, από τη Μυτιλήνη. Γκουσγκούνης: Α! Δηλαδή λεσβίες! Κορίτσια: Ε! Όχι και λεσβίες! Γκουσγκούνης: Ε, αποδείξτε το τότε!

Κουκούτσια

Ο Γκουσγκούνης στο τέλος της σκηνής εκσπερματ@νει στο στόμα της παρτενέρ του, η οποία αρχίζει να τα φτύνει.

Γκουσγκούνης: Τι τα φτύνεις μωρή, κουκούτσια έχουν;

Το Πιάνο

Ο Γκουσγκούνης κάθεται μπροστά σ’ ένα πιάνο και προσπαθεί να παίξει. Ξαφνικά σκάει μύτη μια γκόμενα, η οποία τον πειράζει και του τρίβεται. Τότε ο Γκουσγκούνης την πεταέι έξω την μάνικα, αρπάζει το κεφάλι της και την υποχρεώνει σε στοματικό έρωτα. Και της λέει: Ωραία, τώρα εγώ θα παίζω πιάνο και εσύ κλαρίνο!!!

Μπρος Γκρεμος και πίσω Ρέμα

Τρέχει ο Γκουσγκούνης γιατί τον κυνηγάει ολόκληρο χωριό. Προφανώς γιατι είχε μαμήσει ότι θηλυκό βρήκε. Φτάνει λοιπον σε γκρεμό! Κοιτάει πίσω, βλέπει το εξαγριωμένο πλήθος. Κοιτάει μπροστά γκρεμός! Κοντινό πλάνο στον υπερήρωα που φαίνεται να αναρωτιέται και καπάκια μαύρο πλάνο. 2 δευτερόλεπτα μετά, άλλο πλάνο, με το Γκουσγκούνη σε βάρκα να κάνει κουπί!Και γυρνάει και λέει: «E, τι περιμένατε; Τσόντα γυρνάμε , όχι περιπέτεια!!!»