Είμαστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με αυτή την απλή συνταγη και θα τη δοκιμάσετε!
Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
- 1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 κουτ. μαγειρική σόδα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού. αλάτι
- Λουκανικάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 Βαθμούς. Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά, προσθέστε τα αυγά και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε τα υγρά συστατικά.
- Τοποθετήστε τα κομμάτια από τα Λουκανικάκια στα κύπελλα.
- Ψήνουμε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια σερβίρετε με μουστάρδα, κέτσαπ, ή την αγαπημένη σας σάλτσα.
Απολαύστε το!