Ψαράδες στην Tampa της Φλόριντα σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν ανθρώπινα γεννητικά όργανα μέσα στο στομάχι ενός κιτρινόπτερου τόνου που ψάρεψαν.

“Ήταν ασυνήθιστα ήρεμα,” είπε ο Jerry Masterson, 33. “Είχαμε πειστεί πως δεν θα πιάναμε τίποτα, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα τράβηγμα στην πετονιά μου.” Το τράβηγμα προερχόταν από έναν τόνο 35 κιλών.

Τους πήρε αρκετό χρόνο αλλά τελικά κατάφεραν να το πιάσουν. “Χαρήκαμε πολύ που πιάσαμε κάτι αξιόλογο.” πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα όμως θα έκαναν μία τρομακτική ανακάλυψη. “Έκανα μία τομή από το κεφάλι του ψαριού μέχρι την κοιλιά του και το άνοιξα. Αμέσως μας ήρθε από το στομάχι του μία φρικτή μυρωδιά κρέατος που βρίσκεται σε αποσύνθεση”

“Αυτό που υπήρχε στο στομάχι του ήταν σίγουρα πeoς και..όpχεις.”

Όλοι έμειναν άφωνοι. “Είμαι ψαράς εδώ και 20 χρόνια και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί,” είπε ο καπετάνιος.

Με το που έφτασαν στην στεριά, έδειξαν το ψάρι στις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες. Πιστεύουν πως μάλλον ήταν κάποιο πτώμα στο νερό, του οποίου το ψάρι έφαγε τα γεννητικά όργανα.

Ο Masterson είπε πως πιστεύει πως αυτό το περιστατικό θα του αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα. “Σίγουρα θα είμαι πολύ αγχωμένος την επόμενη φορά που θα φιλετάρω ένα ψάρι.”

Τέτοιες αναφορές με ψάρια είναι πολύ σπάνιες. Υπάρχουν φήμες πως τα pacu, ένα είδος ψαριού που σχετίζεται με τα πιράνχας, συνηθίζουν να τρώνε τα γεννητικά όργανα αντρών.

Πηγή