Πώς η Emily Ratajkowski άφησε τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες της από τη Σαντορίνη;

Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός Emily Ratajkowski έχει στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου στην Ελλάδα με τις συνεχείς αναρτήσεις της που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Η αρχή έγινε με την πρώτη φωτογραφία που έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων και προέβαλλε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της Emily Ratajkowski με φόντο τα ασπρισμένα σπιτάκια στη Σαντορίνη.

Ολόκληρος ο πλανήτης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα προσόντα της πανέμορφης Emily Ratajkowski και να «ζηλέψει» για την τύχη της να βρίσκεται σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Έστω και αν λίγοι είδαν κάτι πέρα από τα εντυπωσιακά οπίσθια της.

Emily Ratajkowski: Η Σαντορίνη 2

Σειρά είχε μια ιδιαίτερα τολμηρή φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της Emily Ratajkowski στη Σαντορίνη, στην οποία διακρινόταν να κολυμπά -χωρίς μαγιό- στην ιδιωτική της πισινούλα.

Emily Ratajkowski: Η Σαντορίνη 3

Αλλά και μετά τη Σαντορίνη, η Emily Ratajkowski συνεχίζει τη διαφήμιση της χώρας μας και από την Κρήτη.

Ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της χώρας μας και ειδικότερα με τα μαγευτικά τοπία της Σαντορίνης και της Κρήτης φαίνεται πως είναι η εντυπωσιακή καλλονή Emily Ratajkowski, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές της.

Συνεχίζοντας το tour της της στα ελληνικά νησιά, η το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε σήμερα άλλες τρεις φωτογραφίες από την Κρήτη, οι δύο από την φανταστική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, ένα μέρος το οποίο η Emily χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο που έχει δει ποτέ».

Η τρίτη φωτογραφία αναδεικνύει, ως συνήθως, τα προσόντα της σαγηνευτικής κοπέλας, η οποία ποζάρει για τους θαυμαστές της με μαγιό.

Emily Ratajkowski: Η Σαντορίνη 5

 

Emily Ratajkowski: Η Σαντορίνη 6

Πηγή: fimes.gr