Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή μιας απατημένης συζύγου προς την «άλλη» γυναίκα έκανε το γύρο του Διαδικτύου και προκάλεσε πολλά σχόλια. Η Μέλανι ανακάλυψε την απιστία του άντρα της και απάντησε ανοιχτά μέσω του Facebook στην εpωμένη του άντρα της. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το γράμμα: 149

Ευχαριστώ Τζένιφερ,

που άφησες σημάδια από δαγκώματα σε όλο το στέρνο του άντρα μου χθες το βράδυ.

Όχι, πραγματικά, σε ευχαριστώ! Δεν έχεις ιδέα από τι εφιάλτη γλίτωσες εμένα και τα παιδιά μου. Για να σε ανταμείψω για τις υπηρεσίες σου, σου προσφέρω να κρατήσεις για πάντα τον άντρα μου. Αν πρόκειται να κρατήσεις το έπαθλο, σημείωσε τους παρακάτω κανόνες.

1. Θα πρέπει να στηρίζεις οικονομικά. Το λέω αυτό επειδή έχουμε από κοινού 2 παιδιά (αλλά το ήξερες αυτό), που σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνει ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής του για να τους παρέχει όσα χρειάζονται. Έχε υπόψιν ότι μιας και ήμουν μαμά στο σπίτι για το καλό των παιδιών μας τα τελευταία 11 χρόνια, θα μου πληρώνει και διατροφή. Γι’ αυτό ξέχνα τα λεφτά του γλυκιά μου, επειδή είναι δικά μου!

2. Θα πρέπει να του παρέχεις νέα γκαρνταρόμπα. Βλέπεις, από τη στιγμή που βγήκε από το δική μας (τώρα δική μου) ντουζιέρα να στάζει νερά και να είναι γυμνός, ανακάλυψα τις «εpωτικές σου δαγκωματιές». Εντελώς τυχαία την ίδια στιγμή εμφανίστηκε μια τεράστια μαύρη τρύπα στο σπίτι και κατάπιε σχεδόν όλα τα ρούχα του. Έτσι θα έρθει σε σένα σχεδόν γυμνός (τυχερούλα). Η θετική πλευρά είναι ότι μπορείς να τον ντύσεις με όποιον τρόπο θέλεις. Αγόρασέ του ένα λουρί και δερμάτινα ή ένα χαριτωμένο φορεματάκι, όσο ψωνίζετε.

3. Θα πρέπει να τον αφήνεις κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο, γιατί τότε θα επισκέπτεται τα παιδιά του. Μιας και ανοιχτά παραδέχτηκε (μπροστά σε αρκετά άτομα) ότι είσαι απλά «μια χαζή μεθυσμένη σ….», δε θα έχεις κανένα δικαίωμα επίσκεψης από φόβο για την ασφάλεια των παιδιών μου.

4. Δε θα έχετε κανονική σeξουαλική ζωή. Ναι, ξέρω ότι χθες το βράδυ δεν κάνατε έρωτα. Από τον τραυματισμό του στην πλάτη πριν από 4 χρόνια, ο ανδρισμός του δεν λειτουργεί σωστά. Κρίμα για σένα επειδή πριν το καλύτερο σeξ και κάναμε έρωτα όλη την ώρα! Και παρεμπιπτόντως, όχι δεν διορθώνεται. Είναι βλάβη στα νεύρα του γλυκιά μου!

5. Δε θα μου τον επιστρέψεις πίσω. Δε θα τον πάρω πίσω. Τα έκανα θάλασσα όταν σε άγγιξε! Ήμουν καλή σύζυγος και είχε τα πάντα καλά εδώ. Μην εκπλαγείς αν δεν φτάνεις τα δικά μου πρότυπα επειδή δεν θα τα φτάσεις, και σε κάνει μίζερη γι’ αυτό!

6. Θα κατηγορεί εσένα για όσα έγιναν. Μου είπε με δάκρυα στα μάτια, ότι του χαζογέλασες και του είπες «ελπίζω να το δει αυτό η γυναίκα σου». Δε ξέρω αν το είπες ή όχι. Δε με νοιάζει πραγματικά. Ωστόσο, σε περίπτωση που το έκανες, η ευχή σου πραγματοποιήθηκε. Το είδα, και εκείνος τα χει πάρει. Είναι τόσο έξω φρενών που έκανες αυτό το σχόλιο, που όταν τον χτύπησα στο μάτι, μου ζήτησε εμένα συγγνώμη! Ναι, ξέρω ότι η βία είναι λάθος και για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ξαναχτυπήσει κάποιον. Ωστόσο, δεν λυπάμαι που το έκανα και αν ξαναείχα τέτοια ευκαιρία, θα στόχευα πιο χαμηλά!

7. Αυτό δεν είναι και τόσο κανόνας, αλλά μάλλον πιο φιλική προειδοποίηση. Θα σιγουρευτώ να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο χρόνο μπορώ για να σε εκδικηθώ. Θα το κάνω χόμπι μου για να πληγώσω αυτόν και σένα στον ίδιο βαθμό που έχουν πληγωθεί τώρα τα παιδιά μου. Να ξέρεις ότι θα το υπομείνει για χρόνια με χαμόγελο. Ήμουν μαζί του για 12 χρόνια, τον γνωρίζω καλύτερα. Ναι, νιώθω εντελώς δικαιολογημένη στις πράξεις μου. Σε περίπτωση, που αναρωτιόσουν. Γι’ αυτό σε ευχαριστώ Τζένιφερ που άφησες σημάδια στον άντρα μου χθες το βράδυ, που έδειξες ότι 11 χρόνια και 2 παιδιά δεν είναι αρκετά για σένα! Κέρδισες επάξια τον άντρα μου! Είναι όλος δικός σου!

Credit: funnyshare.com