Eνα πανεύκολο γλυκό ψυγείου με φράουλες για να φτιάξεις για το κυριακάτικο τραπέζι σας..

Εφόσον οι φράουλες είναι στην εποχή τους τώρα να η ευκαιρία για να κάνουμε  ένα ωραίο και εύκολο γλυκο…

Υλικά

  • 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
  • ½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
  • 1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 12 – 16 Μπισκότα Σαβαγιάρ
  • 1 κουτάκι σαντιγί MORFAT
  •  ζάχαρη άχνη
  • 1 Κιλό φράουλες φρέσκες καθαρισμένες και κομμένες στα 4

Εκτέλεση Φτιάχνουμε την κρέμα , ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε την βανίλια ,  1 κούπα σαντιγί και τις κομμένες φράουλες , ανακατεύοντας προσεκτικά με κουτάλι.  – Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε  την σαντιγί για 5 λεπτά.

Προσθέτουμε ζάχαρη άχνη , ανάλογα με το πόσο γλυκιά θέλουμε την σαντιγί μας. – Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ. – Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .

Τέλος απλώνουμε και την σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας. – Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.

Πηγή