Πόσα χρήματα έχει ο Ντόναλντ Τραμπ; Το περιοδικό Forbes, έγκυρο σε ό,τι αφορά την περιουσία των δισεκατομμυριούχων, εκτιμά την περιουσία του σε 4,5 δις δολάρια.

Το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο ακολουθεί μια πιο αυστηρή μεθοδολογία, εκτιμά ότι η περιουσία του είναι 2,9 δις δολάρια. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ούρλιαζε ότι αυτά τα νούμερα είναι λανθασμένα και ότι προέρχονται από όργανα του τύπου που είναι “ανίκανοι» ή “ζηλιάρηδες». Ο Τραμπ, από τις μεγαλύτερες φιγούρες στον χώρο των ακινήτων, ισχυρίζεται ότι η περιουσία του ανέρχεται στα 10 δις δολάρια.

Ο ίδιος διαθέτει αναρίθμητα σπίτια. Η μόνιμη κατοικία του, όπου ζει με την σύζυγό του Μελάνια και τον γιό του, βρίσκεται στον 63ο όροφο του Πύργου Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, ενός από τους πολλούς πύργους που διαθέτει ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 2

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 3

Προσφέρει έτσι στον εαυτό του μια θέα που κόβει την ανάσα, γιατί βρίσκεται δύο βήματα από το Central Park. H είσοδος στο κτίριο είναι στολισμένη με χρυσό και διαμάντια. Στο εσωτερικόου πύργου τα πατώματα είναι από σπάνιο μάρμαρο, τοιχογραφίες κοσμούν τις οροφές και τους τοίχους ενώ η ελληνική μυθολογία έχει την τιμητική της.

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 4

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 5

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 6

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 7

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 8

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 9

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 10

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 11

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 12

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 13

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 14

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 15

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 16

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 17

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 18

Ο Τραμπ ζει εδώ με την 45χρονη σύζυγό του Μελάνια και τον 9χρονο γιό του Μπάρον.

Το εσωτερικό του σπιτιού του ξεπερνάει κάθε φαντασία, αφού ο χρυσός κυριαρχεί παντού.

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 19

ολόχρυσο σπίτι του Τραμπ 20