Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις σχετικά με αυτό το βίντεο, καθώς πρέπει να το δείτε οι ίδιοι για να απολαύσετε ολόκληρο το μεγαλείο του όπως του αξίζει. Ας πούμε όμως δυο λόγια, για την τιμή των όπλων.

Δεν είναι νέο πως ο Daniel Radcliffe έχει τον τρόπο του με το τραγούδι και, πιο συγκεκριμένα, το hip-hop και τις ρίμες. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το αποστομωτικό show που έδωσε στο «Tonight Show» όταν ράπαρε απ’ έξω και με μια ανάσα το «Alphabet Aerobics» των Blackalicious. Βασικά, ας το ξαναδούμε, πάντα υπάρχει χρόνος για να δεις αυτό το έργο τέχνης άλλη μια φορά.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=aKdV5FvXLuI” width=”860″ height=”480″ rel=”no”]Πέρα από τα όρια…[/su_youtube_advanced]

Τις προάλλες, λοιπόν, ο Daniel Radcliffe είχε πάει σε ένα καραόκε μπαρ μαζί με την κοπέλα του. Και τι κάνεις στα καραόκε μπαρ; Ανεβαίνεις στη σκηνή, τραγουδάς, γίνεσαι ρεζίλι και κατεβαίνεις. Και ο ηθοποιός με τη φίλη του, έκαναν ακριβώς αυτό. Μόνο που, αντί να γίνουν ρεζίλι, αποθεώθηκαν. Είστε έτοιμοι; Να πέσει το βίντεο.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=4hHR3OVf1Zk” width=”860″ height=”480″ rel=”no”]Πέρα από τα όρια…[/su_youtube_advanced]