Δε χρειάζεται να είστε βιβλιολάτρης για να σας αρέσουν αυτά τα σκαλοπάτια. Η Philippa Branham λατρεύει να κάνει χειροτεχνίες και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει κάτι για να αλλάξει τη σκάλα του σπιτιού της. Έτσι ζωγράφισε τα σκαλοπάτια για να μοιάζουν με τα εξώφυλλα των αγαπημένων της βιβλίων. Απίστευτα δημιουργικό! 

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 2

Πέρυσι, η Philippa μετακόμισε στο νέο της σπίτι στην Αγγλία. Για πρώτη φορά στη ζωή της μπορούσε να διακοσμήσει το μέρος με βάση το δικό της γούστο και να προσθέσει προσωπικές πινελιές. Μαζί με τον σύζυγό της, τον Jonathan, η Philippa αποφάσισε να μεταμορφώσει τις σκάλες σε κάτι πρωτότυπο.

Δεν έβρισκε οδηγίες για παρόμοια project, αλλά με λίγη δημιουργικότητα και αυθορμητισμό, τα κατάφερε και μόνη της. Συνολικά, η Philippa ζωγράφισε 13 σκαλιά.

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 3

Ήταν σημαντικό για την Philippa ώστε τα σκαλιά να είναι ασφαλή και προσιτά οικονομικά. Πρόσθεσε στις μπογιές λίγη άμμο ώστε να μη γλιστράει η επιφάνεια.

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 4

Αγόρασε όλα τα απαραίτητα υλικά και ξεκίνησε το project της. Φίλοι και συγγενείς της πρόσφεραν όσα επιπλέον χρειαζόταν.

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 5

Η επιλογή των βιβλίων ήταν μια δύσκολη απόφαση για την Philippa. Κάποια από τα βιβλία τα είχε δανείσει, και έτσι έπρεπε να ψάξει τα εξώφυλλα των βιβλίων.

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 6

Το πιο δύσκολο ήταν να πετύχει τις γραμματοσειρές, αλλά για την ίδια ήταν και το πιο αγαπημένο της σημείο, καθώς σήμαινε ότι βρισκόταν κοντά στο τέλος του κάθε σκαλιού.

να διακοσμήσει μόνη της το καινούριο της σπίτι 7

Της πήρε συνολικά 35 ώρες μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων για να ολοκληρώσει το έργο της. Έκανε τα περισσότερα μόνη της, και είχε παρέα την κόρη της. Το αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό! 

Credit: hefty.co / fanpage.gr