Το 1996, η Cassidy Hooper γεννήθηκε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνα. Οι γιατροί σοκαρίστηκαν όταν είδαν πως είχε γεννηθεί χωρίς μύτη και μάτια. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε προκαλέσει αυτή την ατέλειά της – το μόνο που ήξεραν ήταν πως δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο. 

Από μικρή την Κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της Πρόσωπο. Σήμερα, δίνει σε όλους μας το πιο Πολύτιμο Μάθημα! 2

Παρά το ότι δεν είχε μύτη, η Cassidy κατά τα άλλα ήταν ένα συνηθισμένο και υγιέστατο κορίτσι. Μεγάλωσε και πήγε σε ένα ειδικό σχολείο για τυφλά παιδιά, αλλά και παιδιά που είναι διαφορετικά. Την ενοχλούσαν πολύ τα παιδιά της ηλικίας της, αλλά εκείνη ήταν πάντα αισιόδοξη και δεν έχανε το θάρρος της.

Από μικρή την Κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της Πρόσωπο. Σήμερα, δίνει σε όλους μας το πιο Πολύτιμο Μάθημα! 3

Έλεγε: “Τα πράγματα μπορεί να είναι πάντα δύσκολα, αλλά δεν θέλω να είναι εύκολα, απλά πιθανά.”

Από μικρή την Κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της Πρόσωπο. Σήμερα, δίνει σε όλους μας το πιο Πολύτιμο Μάθημα! 4

Όταν η Cassidy έγινε 11 χρονών, αποφάσισε πως ήθελε μύτη. Παρόλο που ήταν μία πολύ ακριβή διαδικασία, οι γονείς της δεν μπόρεσαν να της αρνηθούν.

Από μικρή την Κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της Πρόσωπο. Σήμερα, δίνει σε όλους μας το πιο Πολύτιμο Μάθημα! 5

Αρχικά, οι γιατροί έφτιαξαν το σημείο για να δεχτεί τη μύτη. Μέχρι να τελειώσει το σχολείο, είχε κάνει 3 επεμβάσεις για να φτιάξει τη νέα της μύτη. Οι γιατροί πήραν δέρμα από το μέτωπό της και κόκαλο από το πλευρό της. Εκείνη, ανυπομονούσε να μπορεί να αναπνεύσει και να μυρίσει μέσα από τη μύτη της.

Από μικρή την Κορόιδευαν για το παραμορφωμένο της Πρόσωπο. Σήμερα, δίνει σε όλους μας το πιο Πολύτιμο Μάθημα! 6

Οι γιατροί εκτός από τη μύτη, θα της έβαζαν και προσθετικά μάτια και θα έκαναν μία επέμβαση για να φέρουν τις υποδοχές των ματιών της πιο κοντά.

Η Cassidy Hooper αποτελεί έμπνευση για όλους μας!

Πηγή