Στο βίντεο που ακολουθεί, ετοιμαστείτε να πάρετε μερική έμπνευση για να κάνετε μερικές χειροτεχνίες με μεγάλα φύλλα για να διακοσμήσετε τον κήπο ή την αυλή σας. Αν έχετε μεγάλα φύλλα στον κήπο σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό εκμαγείο.

τεράστιο φύλλο σε άμμο 2

Διαλέξτε ένα φύλλο με βαθιές, ορατές, καλοσχηματισμένες φλέβες. Μόλις βρείτε το κατάλληλο φύλλο, ρίξτε μια ποσότητα άμμου σε ένα μεγάλο ταψί. Απλώστε το φύλλο με την πάνω πλευρά του προς τα κάτω στην άμμο και απλώστε μια πλαστική μεμβράνη πάνω από το φύλλο.

τεράστιο φύλλο σε άμμο 3

Φτιάξτε μια ποσότητα μείγμα τσιμέντου και απλώστε την πάνω στη πλαστική μεμβράνη, δημιουργώντας ένα εκμαγείο του φύλλου.

τεράστιο φύλλο σε άμμο 4

Αφήστε το εκμαγείο να στεγνώσει για μερικές μέρες, και στη συνέχεια αναποδογυρίστε το και προσεκτικά αφαιρέστε τη πλαστική μεμβράνη. Χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να αφαιρέστε περιττά σημεία και να λειάνετε το φύλλο.

τεράστιο φύλλο σε άμμο 5

Στη συνέχεια, μπορείτε αν επιθυμείτε να βάψετε το φύλλο. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, για να δείτε τις οδηγίες βήμα βήμα και μάθετε πως να φτιάξετε το δικό σας υπέροχο διακοσμητικό κήπου.