Συνήθως είναι μια ήρεμη διαδρομή στη θάλασσα, κάθε μέρα για τους πολίτες στην Αυστραλία. Εξελίχθηκε όμως σε ταξίδι στον άγριο ωκεανό, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες του Σαββάτου στο Σίδνεϊ. Το σκάφος των Manly Ferry, που μεταφέρουν πολίτες και τουρίστες από το Circular Quay, δίπλα στην όπερα του Σίδνεϊ, προς το παραθαλάσσιο προάστιο της πόλης, αποτελεί σημαντικό κρίκο στο δίκτυο μετακίνησης και ατραξιόν πολύ δημοφιλή μεταξύ των τουριστών.

Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνονται τα γιγάντια κύματα να σκάνε πάνω στο σκάφος «Freshwater» και ο φωτογράφος Haig Gilchrist δεν έχασε την ευκαιρία να αποτυπώσει στον φακό του τη στιγμή. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ένα κύμα να σκάει στην πλώρη του σκάφους εκτοξεύοντας νερό κι αφρό στα σημεία του σκάφους που κανονικά συνωστίζονται οι τουρίστες για να φωτογραφίσουν τα αξιοθέατα του Σίδνεϊ. Αυτά τα τεράστια κύματα χτύπησαν προσφάτως πλοίο στην Αυστραλία και ένας φωτογράφος τα κατέγραψε

Οι φωτογραφίες μοιάζουν ότι έχουν τραβηχτεί κάπου μακρυά στον ωκεανό…

Αλλά στην πραγματικότητα οι φωτογραφίες αυτές είναι από ένα παραθαλάσσιο μέρος της Αυστραλίας μέσα από ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο.

Παρά το γεγονός ότι η θάλασσα εκεί είναι αρκετά ήρεμη, πρόσφατες θυελλώδεις καιρικές συνθήκες προκάλεσαν κάποια απροσδόκητα μεγάλα κύματα

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον ναύτη και φωτογράφος Haig Gilchrist

Ο φωτογράφος και ναύτης ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram με το σχόλιο «ωραία μέρα να δουλεύεις σήμερα»

Πηγή