Οι απίθανες φωτογραφίες του ζώου που βρέθηκε σε χείμαρρο και σώθηκε χάρη στο ενδιαφέρον των ανθρώπων

Παγιδευμένος στα νερά που είχαν πλημμυρίσει την περιοχή, αυτός ο γάιδαρος ήταν μάλλον καταδικασμένος να πεθάνει. Οι διασώστες που περιπολούσαν στο Killorglin, της επαρχίας Kerry στην Ιρλανδία, εντόπισαν το ζώο να προσπαθεί να βγει από το χείμαρρο που το είχε παρασύρει και έστησαν μια ολόκληρη επιχείρηση για να το φέρουν σώο έξω από το νερό.

Μετά από αρκετή ώρα, ο γάιδαρος βρέθηκε ξαπλωμένος στο έδαφος και δέχτηκε την φροντίδα των διασωστών του Animal Heaven Rescue. Στις πρώτες του φωτογραφίες, αμέσως μετά τη διάσωσή του, η κάμερα τον συνέλαβε σε πόζες που τον κάνουν να μοιάζει χαμογελαστός και οι εικόνες αυτές έκαναν αμέσως το γύρο του ίντερνετ. Ο γάιδαρος βαπτίστηκε Mike και βρίσκεται σε ένα καταφύγιο, που χάρη στις φωτογραφίες αυτές δέχεται πολλά μηνύματα και προσφορές.

Aυτός ο γάιδαρος μοιάζει να γελάει γιατί κάποιοι μόλις τον έσωσαν από πνγμό Aυτός ο γάιδαρος μοιάζει να γελάει γιατί κάποιοι μόλις τον έσωσαν από πνγμό Aυτός ο γάιδαρος μοιάζει να γελάει γιατί κάποιοι μόλις τον έσωσαν από πνγμό Aυτός ο γάιδαρος μοιάζει να γελάει γιατί κάποιοι μόλις τον έσωσαν από πνγμό