Σίγουρα δεν είναι λίγες οι ερωτικές σκηνές που έχουμε δει των διάσημων αστέρων του σινεμά. Δεν είναι όμως πάρα πολλές οι σκηνές εκείνες που είναι ή μοιάζουν σχεδόν αληθινές. Παρακάτω θα μάθουμε σε ποιες ταινίες οι διάσημοι κάνουν έρωτα στην πραγματικότητα σύμφωνα με φήμες ή με όσα έχουν πει οι ίδιοι σε συνεντεύξεις τους.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 2

Η Σάρον Στόουν φαίνεται πως απόλαυσε με το παραπάνω τις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της Μάικλ Ντάγκλας στην πολύ επιτυχημένη ταινία «Βασικό ένστικτο» του 1992. Ή απλά πήραν και οι δυο τον ρόλο τους πολύ στα σοβαρά.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 3

Χωρίς αμφιβολία οι ερωτικές σκηνές που έχουμε δει δεν είναι λίγες στις χολιγουντιανές παραγωγές, αλλά στην ταινία «Reindeer Games», φαίνεται πως η Σαρλίζ Θερόν και ο Μπεν Άλφεκ έχουν ιδιαίτερη»χημεία» μεταξύ τους στις ερωτικές σκηνές.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 4

Μπορεί η ταινία «Άγρια Ορχιδέα» να είναι μια ταινία του 1989 όμως ο Μίκι Ρούρκ και η Καρέ Ότις δείχνουν να απολaμβάνουν τις άγριες ερωτικές σκηνές με το παραπάνω σύμφωνα με τις φήμες πως οι δυο τους πέρασαν πολύ καλά στα γυρίσματα.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 5

H Άννα Πάκουιν και ο Στέφεν Μόγιερ το είχαν πολύ με τις ερωτικές σκηνές στο «True Blood» σε τέτοιο βαθμό που πήραν πολύ προσωπικά το ρόλο τους.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 6

Και η Σιένα Μίλερ με τον Χέιντεν Κρίστενσεν σύμφωνα πάντα με φήμες είχαν βάλει όλο τους το πάθος στις ερωτικές σκηνές που γύρισαν για την ταινία «Factory Girl».

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 7

Η Χάλι Μπέρι είναι μια πανέμορφη γυναίκα που δύσκολα ο Μπίλι Μπόρπ Θόρντον θα την πλησίαζε πολύ εύκολα εκτός οθόνης. Στο «Monster’s Ball » όμως οι φήμες θέλουν τους δυο συμπρωταγωνιστές να απόλαυσαν ιδιαίτερα τις κοινές ερωτικές τους σκηνές.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 8

Στην ταινία «The brown bunny» του 2003 φαίνεται πως η ηθοποιός Κλόε Σεβινί χάρισε όντως στιγμές ηδονής στον συμπρωταγωνιστή της. Η ίδια είπε πως το έκανε όντως κανονικά και έπεσε κάπως»βαριά» στο κοινό η δήλωσή της.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 9

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον από την άλλη που έγινε γνωστός μέσα από την ταινία «Twilight» το 2008 είχε παίξει στην ταινία «Little Ashes» και ικανοποίησε τον εαυτό του στην πραγματικότητα! Μάλιστα το έχει πει και ο ίδιος πως έχει μείνει στην ιστορία το πρόσωπο του τη στιγμή που φτάνει σε 0ργασμ0 μέσα από την συγκεκριμένη σκηνή.

ταινίες που οι σταρ κάνουν έρωτα στ’αλήθεια 10

Η Κιμ Μπάσινγκερ και ο Άλεκ Μπάλντουιν έπαιξαν στην ταινία «The getaway» και σύμφωνα με τις φήμες οι σκηνές που γύρισαν το 1994 ήταν πολύ αληθινές. Όλα για την τέχνη!

womenonly.gr