Σαν να μην ήταν αρκετό το να είναι μια καινούργια μαμά, άρχισαν να την κατακρίνουν εκατοντάδες άνθρωποι που δεν την ξέρουν, μόνο και μόνο επειδή ανέβασε μία selfie, κατά την άποψη κάποιων, προκλητική. Αυτό ακριβώς έγινε στη γυμνάστρια Chontel Duncan.

Η guru της γυμναστικής με 483,000 ακόλουθους δέχτηκε σφοδρή επίθεση αφού ανέβασε μια φωτογραφία με τον αξιολάτρευτο νεογέννητο γιο της.

Η απάντησή της όμως τους έβαλε στη θέση τους!

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 13 μέρες πριν αφού είχε γεννηθεί ο μικρός Jeremiah με καισαρική τιμή.

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Και ενώ πολλοί σχολίασαν την απίστευτη φυσική της κατάσταση και τον πανέμορφο γιο της, άλλοι παρατήρησαν κάτι διαφορετικό.

κοινοποίησε αυτή την «Προκλητική» φωτογραφία

Της έκαναν κριτική για τον τρόπο που κρατάει το γιο της.

Πολλοί είπαν πως δεν στηρίζεται αρκετά ο λαιμός του και στη φωτογραφία φαίνεται να έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω. Στην πραγματικότητα, ο Jeremiah είχε απλώς σήκωσε το κεφάλι του τη στιγμή που γινόταν η λήψη της φωτογραφίας.

Πολλοί έσπευσαν όμως να την καταδικάσουν ως ανώριμη και απερίσκεπτη.

Η αρχική φωτογραφία είχε περισσότερα από 3,000 σχόλια! Ξεκίνησε έτσι μια διαμάχη ανάμεσα στους υποστηρικτές και σε αυτούς που την κατακρίνουν και την αποκαλούν “κακό γονιό”.

Έτσι εκείνη ανέβασε άλλη μια φωτογραφία για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Συγγνώμη αλλά δεν θα κάθομαι να σας ακούω να προσπαθείτε να με μειώσετε.»

«Όπως εξήγησε, ο γιος της σήκωσε το κεφάλι του τη στιγμή της φωτογράφισης και έτυχε να το έχει καταγράψει με την κάμερα. Στη συνέχεια το έγειρε και πάλι στο στήθoς της. Δεν είναι κάτι παράξενο για τα μωρά να το κάνουν αυτό. Και στην τελική σε όποιον δεν αρέσει η σελίδα μου απλά ΠΑΤΗΣΤΕ UNFOLLOW!!!»

κοινοποίησε αυτή την «Προκλητική» φωτογραφία

Καλύτερα να μη βιάζεστε άλλη φορά να κρίνετε…

Credit: diply.com