Πέντε περιπτώσεις που επιβάλλεται να μπεις κατευθείαν στο «ψητό».

Στο μυαλό κάποιων αρσενικών – δυστυχώς ακόμα – τα προκαταρκτικά θα ήταν πολύ ωραίο να περιορίζονται χρονικά στο πεντάλεπτο και στα απολύτως απαραίτητα. Συνοπτικά, όσο για εκείνη το foreplay είναι απαραίτητο κομμάτι της ερωτικής πράξης, για σένα απλώς προηγείται για ν’ ανάψουν τα αίματα (και σε κάποιες περιπτώσεις, για να της κάνεις τη χάρη).

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα για σένα, βιαστικέ εραστή: Μάθε ότι τα προκαταρκτικά δεν είναι εξ’ ορισμού απαραίτητα στο σεξ. Στις παρακάτω ειδικές περιπτώσεις δεν θα σου τα ζητήσει καμία.

Στο μεθύσι σας απάνω

Το αλκοόλ είναι ο εχθρός των προκαταρκτικών και ο φίλος του σεξ με τη στενή έννοια του όρου. Βγήκατε, τα ήπιατε, ξεσαλώσατε, ήρθατε πιο κοντά, πού να τη βρείτε τώρα την αντοχή για πολυτέλειες; Δεν αντέχετε άλλο, λέμε. Έχετε πετάξει τα ρούχα με το που περάσατε το κατώφλι της πόρτας. Γρήγορες κινήσεις, γιατί το πιώμα φέρνει υπνηλία και οι περιττές ενέργειες ανακατωσούρα.

Στο καλωσόρισμα

Μετά από επαγγελματικό ταξίδι, μίνι – χωρισμό, ολιγοήμερο αποχωρισμό, ξεχωριστές διακοπές, η επανασύνδεση ξεχειλίζει πάθος. Τι να σου κάνει και το τηλεφωνικό σεξ; Η λίμπιντο αυξάνει ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Σου έλειψε, της έλειψες και η πρώτη φορά μετά από καιρό είναι πάντα γρήγορη αλλά έντονη.

Κάπου άβολα (τουαλέτα, αυτοκίνητο, κτλ.)

Από τη μια ο περιορισμένος χωροχρόνος και ο κίνδυνος προσβολής της δημοσίας αιδούς, από την άλλη η κάψα που σας έχει χτυπήσει κατακούτελα και δεν λέει να υποχωρήσει. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, αθόρυβα και απαγορευμένα. Το σεξ σε δημόσιο χώρο γίνεται συνήθως σε μέρη όπου δεν είναι συμβατά με τον χαρακτήρα των προκαταρκτικών. Τι να πρωτοχωρέσεις σε μια τουαλέτα και πόσο άνετος να είσαι με την ιδέα ότι κάποιος κατουριέται εξαιτίας σου πίσω από την πόρτα;

Στο γαμήλιο γλέντι

Όχι το δικό σου, αλλά του οποιουδήποτε άλλου που θα πας σαν καλεσμένος. Πόσοι φίλοι σου έχουν κλείσει την πρώτη νύχτα του γάμου πιο ευτυχισμένοι ακόμα κι από το γαμπρό; Μετά την παρουσία τους σε τέτοια μυστήρια οι γυναίκες αγριεύουν ανεξήγητα και ψάχνουν για επιτόπιο νταραβέρι. Εκείνες που είναι κατά του γάμου θέλουν να γιορτάσουν την ανεξαρτησία τους, πείθοντας τον εαυτό τους ότι η απόφαση που έχουν πάρει είναι η σωστή και οι άλλες προσπαθούν να πείσουν εσένα ότι ο γάμος έχει και τα καλά του…

Στα γρήγορα

Αναπόφευκτο, αποτελεσματικό και εξίσου αξέχαστο με την αργή βερσιόν. Λίγο πριν πας για δουλειά κάτι σου ‘ρχεται, είδες κάτι πάνω της και φούντωσες ακαριαία, αλλά δεν έχετε χρόνο ούτε τα ρούχα σας να βγάλετε. Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη συνηθίσετε στην ευκολία του πράγματος και εξελιχθεί σε συνήθεια.