Ο Julian Beever είναι ένας Βρετανός καλλιτέχνης του δρόμου που είναι γνωστός παγκοσμίως για τις απίστευτες δημιουργίες του στο πεζοδρόμιο.

Ο Beever είναι κυρίως γνωστός για τις τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις του, που δημιουργούν την εντύπωση του βάθους, όταν τις βλέπει κανείς από συγκεκριμένη γωνία. Το έργο του είναι τόσο εντυπωσιακό που έχει πάρει το παρατσούκλι του “Πικάσο του Πεζοδρομίου”, και όταν δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω, θα καταλάβετε γιατί.

Ο Julian Beever έχει απίστευτη φαντασία – μερικά φαίνονται εξωπραγματικά. Μοιραστείτε τα καταπληκτικά του έργα τέχνης. Αν είστε τυχεροί, ίσως τα δείτε από κοντά κάποια μέρα!

trisdiastata Graffiti 3 Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. Τρισδιάστατα Graffiti που θα κάνουν να Κολλήσετε για πολύ ώρα. trisdiastata Graffiti 4