Στην αιώνια πόλη, βρίσκεται ένα studio διαμέρισμα που είναι συγχρόνως τόσο μικρό και τόσο μεγάλο που θα έπρεπε να ανήκει στο Πάνθεον της αρχιτεκτονικής.

Ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής Marco Pierazzi είδε την ευκαιρία σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με μόλις ένα δωμάτιο μόλις λίγα βήματα από το Πάνθεον και την πλατεία του Αγίου Πέτρου.

μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr Το αγόρασε, το ανακατασκεύασε και έζησε σε αυτό με τη σύζυγό του, μέχρι που γεννήθηκε το παιδί τους. Δείτε τι δημιούργησε μέσα σε 7 τετραγωνικά μέτρα και απλά θα μείνετε άφωνοι. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα…

μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr μικρότερο διαμέρισμα του κόσμου allabout.gr

Για να είμαστε ακριβείς πάντως, καθώς λόγω του ύψους ο αρχιτέκτονας προσέθεσε και εσωτερικό χαγιάτι, έτσι τα τετραγωνικά δεν είναι 7 αλλά κάπου κοντά στα 11.