Η Nabilla είναι ο άγγελος της… κόλασης – Δείτε τις φωτογραφίες της

Το Wikipedia αφιερώνει για τη συγκεκριμένη κυρία, περί τις 1.000 λέξεις, προκειμένου να περιγράψει τη καριέρα, τη προσωπική της ζωή και τα όσα την χαρακτηρίζουν.

Η Nabilla Leona Benattia, ή απλά Nabilla, είναι ένα 23χρονο φιλόδοξο κορίτσι που αναστατώνει τους Γάλλους και τα ταμπλόιντ, με τις εμφανίσεις της (γιατί άραγε;).

Όπως βλέπετε, το στήθος της έχει δική του προσωπικότητα, γι αυτό και επιλέγει να κάνει δικές του εμφανίσεις, με άτακτο τρόπο. Θα σας σοκάρουμε αν σας πούμε ότι η ριάλιτι αυτή περσόνα και μοντέλο, έχει προχωρήσει σε πλαστική στήθους, προκειμένου να ενισχύει περαιτέρω τη καριέρα της και να τη δεχτούν περιοδικά όπως «Maxim» και «Playboy».

Η νεαρή ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 14 και η άγρια ομορφιά της είναι αποτέλεσμα των Ιταλικών και Αλγερινών γονιδίων της

Το θηλυκό της αμαρτίας
Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας Το θηλυκό της αμαρτίας  Το θηλυκό της αμαρτίας