Όσοι είναι δρουν γρήγορα, κάνοντας μια ηρωική πράξη, πάντα μας εμπνέουν. Αυτή είναι μια συγκλονιστική ιστορία από μια ομάδα παιδιών που σκέφτηκαν να βοηθήσουν την αστυνομία να πιάσουν κακοποιούς. Πραγματικά έχουμε εντυπωσιαστεί από αυτούς τους μικρούς και πολυμήχανους ήρωες!

Τα παιδιά βρίσκονταν έξω προς αναζήτηση κρυμμένων πασχαλινών αυγών, ένα καθολικό πασχαλινό έθιμο, σε μια τεράστια φάρμα κοντά στο Surrey, της Αγγλίας. Το κυνήγι αυγών ήταν μια καμπάνια για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα αγόρι που πάσχει από λευχαιμία, και τα παιδιά τα πήγαιναν καλά μέχρι στιγμής. Όσο τα παιδιά έπαιζαν, παρατήρησαν από πάνω τους να πετάει ένα ελικόπτερο. Ένα από τα κορίτσια της παρέας εξηγεί, σύμφωνα με την Daily Mail, “Έκανε πολύ θόρυβο και καταλάβαμε ότι ήταν η αστυνομία. Στη συνέχεια, είδαμε έναν άντρα να τρέχει κατά μήκος του χωραφιού. Εμείς μπορούσαμε να τον δούμε, αλλά το ελικόπτερο δεν το έβλεπε, γιατί πετούσε πάνω από δέντρα.”

Τα παιδιά προσπάθησαν να φωνάξουν και να κουνήσουν χέρια προς το ελικόπτερο, δείχνοντας προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες. Γρήγορα σκέφτηκαν έναν έξυπνο τρόπο για να δείξουν στην αστυνομία προς τα που έτρεχε ο άντρας. Δύο παιδιά είπαν στους υπόλοιπους να ξαπλώσουν και να σχηματίσουν ένα ανθρώπινο βέλος. Πανέξυπνο!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας είδε αυτά τα παιδιά ξαπλωμένα στα χωράφια. Δυστυχώς υπήρχε λόγος που το έκαναν αυτό…

Αρχικά, οι αστυνομικοί μέσα στο ελικόπτερο σκέφτηκαν ότι τα παιδιά παίζανε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησαν ότι τα παιδιά τους έστελναν ένα μήνυμα. Κοίταξαν προς το μέρος που έδειχνε το βέλος, και εντόπισαν και εντέλει συνέλαβαν δύο ύποπτους.

Ένα άλλο παιδί εξήγησε το συνέβη στη συνέχεια, “Πέντε λεπτά αργότερα, το ελικόπτερο γύρισε και προσγειώθηκε στο χωράφι και οι αξιωματικοί μίλησαν μαζί μας. Μας είπαν ότι τους κάναμε πλάκα αρχικά, αλλά ακολούθησαν το βέλος μας και έπιασαν τους άντρες. Νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για ό, τι κάναμε.”

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας είδε αυτά τα παιδιά ξαπλωμένα στα χωράφια. Δυστυχώς υπήρχε λόγος που το έκαναν αυτό…

Αναμφίβολα πρέπει να νιώθουν περηφάνια, καθώς βοήθησαν στην σύλληψη κακοποιών και μάζεψαν χρήματα για την λευχαιμία σε παιδιά! Μοιραστείτε αυτή την απίστευτη ιστορία των μικρών ηρώων με τους φίλους σας!