Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας που ήθελε το καλύτερο μοντέλο για το νέο sex toy

“Είναι μαλάκας;”Αυτή είναι μια από τις συχνότερες απορίες που εκφράζουν όσοι τις τελευταίες μέρες ακούν το όνομα του επιχειρηματία Brian Sloan και κάπως έτσι ξεκινά και το μικρό αφιέρωμα του Elite Daily που τον ακολούθησε προκειμένου να αποκαλύψει το αμφιλεγόμενο πρότζεκτ που εμπνεύστηκε και έχει θέσει σε εφαρμογή.

Το Autoblow Vaginal Beauty Contest ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και σκοπό είχε να βρει το ομορφότερο αιδοίο το οποίο θα γινόταν ομοίωμα για σεξουαλικό βοήθημα της εταιρείας sex toys που έχει ο Sloan. Η αρχική πρόθεση του διαγωνισμού ήταν το μέλος που θα κέρδιζε να περνούσε από 3d σάρωση και να γινόταν το next big thing στην αγορά των sex shops. Παραδόξως οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και το ενδιαφέρον για τη ψηφοφορία ακόμη μεγαλύτερο. 1 εκατομμύριο επισκέπτες προσέλκυσε στην ιστοσελίδα του η δημοσιότητα που πήρε το θέμα ενώ την ίδια ώρα η σκληρή επιθετική εναντίον του Sloan o oποίος κατηγορήθηκε για σεξισμό, μάλλον διαφήμιση του έκανε.

Τι απάντησε; Πως η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται και για τη δημιουργία ενός dildo καθώς οι εταιρείες κάνουν κάστινγκ και διαλέγουν το καλύτερο. Eίσης ανακοινώνει πως έπεται και ο διαγωνισμός για άντρες. Παραμένει αμφιλεγόμενος αλλά ίσως και λίγο μαλάκας αναφέρει μετά τη συνέντευξη το Elite Daily…

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=CCLIa1KpV5w” width=”700″ height=”460″]

Δείτε τις νικήτριες  εδώ >>> ( προφανώς ακατάλληλο…) http://www.vaginacontest.com/winners

Πηγή: www.lifo.gr