Τον περασμένο Αύγουστο, η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Christy Mack, είχε σοκάρει τους χρήστες των social media όταν ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, έπειτα από τον άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα, είχε πέσει θύμα του παλαιστή War Machine – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Jonathan Koppenhaver. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Μάιο αλλά για άγνωστο λόγο, εκείνος εμφανίστηκε ξαφνικά έξω από το σπίτι της και χωρίς να πει το παραμικρό, σύμφωνα με την Mack άρχισε να την χτυπά ανελέητα.

Αποτέλεσμα του ξεσπάσματός του, ήταν η 23χρονη να καταλήξει στο νοσοκομείο με 18 σπασμένα κόκαλα στο πρόσωπο, μεταξύ άλλων και ρήξη ήπατος. Όπως μάλιστα κατήγγειλε η ίδια, ο πρώην σύντροφός της, αποπειράθηκε να έρθει σε συνεύρεση χωρίς τη συγκατάθεσή της και να της κόψει τα μαλλιά με μαχαίρι.

Σώθηκε, όπως λέει η ίδια, όταν άρχισε να τρέχει έξω, χωρίς ρούχα, όπου και βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι.

Αυτές τις ημέρες, η υπόθεση αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες με τον 33χρονο να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η Christy Mack, όταν ρωτήθηκε από τους δικαστές αν υπήρξε όντως συνεύρεση χωρίς τη συγκατάθεσή της, απάντησε «Ναι». O νεαρός αθλητής στο άκουσμα του παραπάνω ισχυρισμού, γέλασε απαντώντας ότι δεν ήταν χωρίς τη θέλησή της γιατί είναι σταρ σε αισθησιακές ταινίες! Δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις και αναφορές στα μίντια με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον War Machine.

Η δίκη συνεχίζεται.

Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver Christy Mack, War Machine Jonathan Koppenhaver