Μπορεί ο καθαρός και άχρωμος καφές να μην φαίνεται πραγματικός, όμως δημιουργήθηκε. Οι αδερφοί και συνιδρυτές της CLR CFF, Άνταμ και Ντέιβιντ Νάγκι, δημιούργησαν ένα ρόφημα που μοιάζει με νερό αλλά έχει τη γεύση του καφέ. Επιπλέον, η δημιουργία τους υπόσχεται να μην λερώνει τα δόντια όσων την πίνουν. Σύμφωνα με αναφορές, το προϊόν είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας των αδελφών να πίνουν καφέ, χωρίς να θυσιάσουν την ασπράδα των δοντιών τους. Το CLR CFF είναι ένα καθαρό και άχρωμο ρόφημα καφέ, που εφευρέθηκε από τους αδελφούς Νάγκι.

Οι αδελφοί Νάγκι δεν μοιράστηκαν πολλά για το πώς έκαναν αυτό το προϊόν του καφέ άχρωμο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους: «Αυτό το αναζωογονητικό ποτό παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ Αράμπικα και καθαρό νερό. Παράγεται με μεθόδους που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν. Λόγω του συνδυασμού τεχνολογίας και συστατικών υψηλής ποιότητας, έχει αναπτυχθεί ένα ποτό που είναι μοναδικό σε γεύση και άρωμα. Το προϊόν μας δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, σταθεροποιητές, ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά.» Το ποτό μοιάζει με νερό και υποτίθεται ότι έχει γεύση καφέ.

Κάποιοι που δοκίμασαν το ρόφημα, αναφέρουν: «Είναι περίεργο, αλλά όχι δυσάρεστο. Στην πραγματικότητα, είναι ευχάριστα πόσιμο.» «Φανταστείτε να φτιάχνατε καφέ και να ξεχνούσατε να ξεπλύνετε το δοχείο. Την επόμενη μέρα, προσθέτετε κρύο νερό για να πάρετε την τελευταία γεύση από τους βρεγμένους κόκκους καφέ. Αυτή είναι η γεύση που έχει. Γεύση νερού με καφέ.» «Έχει τη γεύση φθηνού κρασιού, αλλά υπάρχουν πράγματα που προτιμώ λιγότερο να πιω. Θα ήταν νοστιμότερο με λίγο ρούμι.» Η καινοτομία του προϊόντος αυξάνει την περιέργεια των καταναλωτών.

Το προϊόν είναι σήμερα διαθέσιμο σε ορισμένες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σλοβακίας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας CLR CFF, αλλά σίγουρα η παράδοση μπορεί να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες ή και περισσότερο, λόγω της αύξησης των παραγγελιών. Θα δοκιμάζατε αυτό τον ιδιαίτερο καφέ;