Ένας άντρας που είχε πάρει τόσο βάρος που δεν έβλεπε τα πόδια του, αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του, και κατέληξε να κάνει modelling και να ξεκινήσει μια επιχείρηση fitness. Ο Daniel Wheeler, 30 ετών από την Αγγλία, ζύγιζε το 2010 140 κιλά.

Ο Daniel Wheeler, 30 ετών από την Αγγλία, ζύγιζε το 2010 140 κιλά. Όταν έκανε ντους μια μέρα, παρατήρησε ότι ήταν τόσο παχύσαρκος που δεν έβλεπε τα πόδια του, γεγονός που τον ταρακούνησε.

Ο Daniel, που ήταν υπεύθυνος marketing για την Toshiba εκείνο τον καιρό, αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή του και έβαλε στόχο για τον εαυτό του να μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Fitness μέσα σε τρία χρόνια.

“Ήμουν παχουλός ως παιδί, αλλά ποτέ παχύσαρκος. Από τα 14 ως τα 19 είχα δυσλειτουργική σχέση με τη μητέρα μου, που είχε ως αποτέλεσμα να με διώξει από το σπίτι στα 19 μου. Ήμουν άστεγος για δύο εβδομάδες και ζούσα στο αυτοκίνητό μου μέχρι που βρήκα μια γκαρσονιέρα και στάθηκα στα πόδια μου. Τότε στράφηκα στο φαγητό για παρηγοριά.”

“Ήμουν 140 κιλά, όταν συνειδητοποίησα ότι έφτασε ο καιρός να κάνω σημαντικές αλλαγές. Ήμουν σε κακή σωματική κατάσταση, δυστυχισμένος και είχα κουραστεί με τη ζωή μου. Και είχα χωρίσει πρόσφατα με τη φίλη μου, που ήμασταν μαζί για 6 χρόνια.”

Σταδιακά σταμάτησε να τρώει πρόχειρο φαγητό και ξεκίνησε υγιεινή διατροφή και έτρωγε μικρότερες μερίδες σε περισσότερα γεύματα και παράλληλα ξεκίνησε τη γυμναστική.

se hlikia 30 eton pa 1

se hlikia 30 eton pa 2

 

se hlikia 30 eton pa 3

 

se hlikia 30 eton pa 4

 

se hlikia 30 eton pa 5

se hlikia 30 eton pa 6

 

se hlikia 30 eton pa 7

 

se hlikia 30 eton pa 8

se hlikia 30 eton pa 9

 

se hlikia 30 eton pa 10

 

se hlikia 30 eton pa 11

 

Credit: dailymail.co.uk / fanpage.gr