Διακριτικές απολαύσεις 5 αστέρων…

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν είναι ανάγκη να περιοριστείς στα «εξειδικευμένα» επί του θέματος ξενοδοχεία, τα δωμάτια των οποίων κατά κανόνα στερούνται αισθητικής ή ευρυχωρίας (τα δωμάτια-«ποντικότρυπες» τείνουν να γίνουν καθεστώς), ενώ το value for money πάει άκλαυτο. Και τα 5άστερα ξενοδοχεία νοικιάζουν για ημιδιαμονή σε πολύ προσιτές τιμές. Θα σου κοστίσει λοιπόν λίγο παραπάνω, αλλά διάβασε προσεκτικά τι θα απολαύσεις.

Μη σε απασχολούν τα ντεσιμπέλ

Δεν περίμενες ποτέ ότι θα σε ξεκούφαινε μόλις θα έφτανε σε ακόμα ένα φαντασμαγορικό οργασμό, ε; Εξάλλου κι εσύ ο ίδιος της είχες κάνει μερικές συστάσεις για να μη σας ακούσει η κυρία –«Θυμάσαι που ερχόσουν και μου ζητούσες καραμέλες όταν ήσουν μικρούλης;»– από το διπλανό διαμέρισμα. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όμως, αισθάνεται απολύτως απελευθερωμένη να φωνάξει όσο δυνατά θέλει. Ναι, μέχρι να σε αναγκάσει να φορέσεις ωτοασπίδες.

Η αίσθηση της παρανομίας

Το γεγονός ότι κλείνεστε σε ένα ξένο δωμάτιο για μερικές ώρες προκειμένου να κάνετε σεξ σαν να είστε ένα παράνομο ζευγάρι λειτουργεί όπως και οι καλές προθέσεις στην πολιτική: σε στέλνει στην κόλαση! Ειδικά για τις γυναίκες που τείνουν να αναπτύσσουν φετιχιστικές σχέσεις με τα αντικείμενα και τους χώρους, μόνο η αίσθηση και η μυρωδιά των ξένων σεντονιών είναι αρκετές για να τις απογειώσουν.

Μαθήματα γεωγραφίας

«Χμμ… και πώς θα ήταν αν δοκιμάζαμε να το κάνουμε μπροστά στον καθρέφτη ή μέσα στο τζακούζι ή μπροστά στην μπαλκονόπορτα με τις κουρτίνες ανοιχτές; Και αυτά τα κάγκελα του κρεβατιού ταιριάζουν με τις χειροπέδες που έχω μαζί μου…». Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Είναι οι σκέψεις της.

Δε θα σας ενοχλήσει κανείς

Ούτε ο ήχος της τηλεόρασης από το διπλανό διαμέρισμα ούτε ο συνταξιούχος από πάνω που κάνει μερεμέτια ούτε ο γείτονας από τον τρίτο που θα κατέβει για να σου ζητήσει να ξεκλειδώσεις το Wi-Fi. Για τη μόνη που θα έκανες εξαίρεση θα ήταν η φοιτήτρια που μόλις νοίκιασε το αποκάτω δυάρι. Καλύτερα, όμως, αυτό να μείνει μεταξύ μας.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά

Δε χρειάζεται να ανησυχείς για το κερί που έσταξε στο πάτωμα ή για τη σοκολάτα/σαμπάνια/λιπαντικό τζελ που λέρωσε τα σεντόνια. Απόλαυσε το σεξ χωρίς μετά να χρειαστεί να κάνεις φασίνα.

Γίνε θέαμα

Αν φαντασιωνόσουν ότι κάποιος από ένα μπαλκόνι σε παίρνει μάτι, τώρα μπορείς να το απολαύσεις χωρίς αναστολές, αφού από το απέναντι μπαλκόνι δε θα ξεπροβάλλει η οικεία μπιροκοιλιά του «καμένου» μεσήλικου γείτονα. Πιθανόν να είναι μια εφάμιλλη μπιροκοιλιά, αλλά –ευτυχώς– θα ανήκει σε έναν άγνωστο. Επίσης, για να σε «χαρούν» μόνο τα μάτια του απέναντι και όχι όλο το διαδίκτυο, πρόσεξε ποια ξενοδοχεία επιλέγεις.

Εύκολος ανεφοδιασμός

Αφού κάνατε απολαυστικό σεξ, γιατί να μην έχετε και ένα απολαυστικό γεύμα; Θα βρίσκεται σε λίγο στο δωμάτιό σας αρκεί να καλέσεις την υποδοχή.