Οι κούκλες μπορεί να θεωρούνται παιχνίδια, αλλά αν πέσουν στα σωστά χέρια μπορούν να μεταμορφωθούν σε έργα τέχνης. Μια Ρωσίδα καλλιτέχνιδα δημιουργεί εκπληκτικές κούκλες από πορσελάνη για ενήλικες.

Οι κούκλες της σίγουρα δεν είναι βαρετές. Η ίδια λέει ότι ένιωσε την έμπνευση για τη δημιουργία αυτών των διαφορετικών δημιουργιών από τα 6 της χρόνια. Δεν θα μπορούσε να αντέξει το πόσο βαρετές ήταν οι κούκλες μαζικής παραγωγής. Ετσι, άρχισε να δημιουργεί τα δικά της παιχνίδια.

Πλέον, έχει φτάσει σε σημείο να δημιουργεί έργα τέχνης, όπως αυτό το project που λέγεται «Enchanted Doll» δηλαδή μαγεμένες κούκλες.

Εκτός από κούκλες της φαντασίας της, η καλλιτεχνις αναδημιουργεί ηρωίδες γνωστών παραμυθιών όπως η Σταχτοπούτα και η Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά με τον δικό της τρόπο.

Οι κούκλες είναι σχολαστικά κατασκευασμένες με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως πορσελάνη, χρυσός, ασήμι, ακόμα και κρύσταλλα Swarovski.

Οι κούκλες της είναι μοναδικές και εκλεπτισμένες, απεικονίζοντας τον αισθησιασμό και την λεπτότητα.

Αυτές οι κούκλες πραγματικά μαγεύουν όποιον τις κοιτάξει.

ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης ρεαλιστικές κούκλες πορσελάνης

Πηγή: thetoc.gr