Για όσους αγαπούν τη Vespa αυτές οι καρέκλες μπορούν να γίνουν μια ζωντανή ανάμνηση παλαιών εμπειριών. Η Vespa έχει γίνει σύμβολο και επίκεντρο της λαϊκής κουλτούρας ως ένα συγκεκριμένο στυλ προσωπικού μεταφορικού μέσου.

Σχεδιάζονται από το Bel & Bel, ένα εργαστήριο στη Βαρκελώνη και κατασκευάζονται από το σκελετό της γνωστής θρυλικής ιταλικής μοτοσυκλέτας.

Μια διαφορετική εκδοχή για καρέκλες γραφείου οι οποίες είναι δερμάτινες και μάλιστα τα φώτα στο πίσω μέρος λειτουργούν. Αποτελούν απόδειξη ότι για όλα χρειάζεται φαντασία.

Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες Vespa μετατρέπονται σε υπέροχες καρέκλες

Περισσότερες πληροφορίες στο Bel & Bel.