Ένα εθιστικό παιχνίδι για δύο κρύφτηκε στο Messenger για κινητά. Δείτε πώς θα το ανακαλύψετε

Ένα απλό αλλά αρκετά εθιστικό παιχνίδι μπάσκετ που μπορείτε να παίξετε με φίλους “έκρυψε” το Facebook στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Messenger για smartphones όλων των λειτουργικών.

Για να παίξετε ένα φιλικό ματσάκι με κάποιον, αφού κατεβάσετε το τελευταίο update της εφαρμογής, χρειάζεται απλά να αντοπίσετε και να στείλετε σε κάποιον το emoji της μπάλας του μπάσκετ ( 🏀 ). Μόλις ο παραλήπτης λάβει το μήνυμα και αγγίξει τη μπάλα, ανοίγει μπροστά του η πίστα του παιχνιδιού που αποτελείται από μια μπάλα μπάσκετ και ένα καλάθι.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σύρετε την μπάλα προς την κατέυθυνση της μπασκέτας ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια στη σειρά. Μετά τα 10 καλάθια στη σειρά, το παιχνίδι γίνεται δυσκολότερο αφού η μπασκέτα-στόχος αρχίζει να κινείται, ενώ μόλις παρατήσετε τον αγώνα το καλύτερο σκορ επικοινωνείται στον αντίπαλο και ξεκινάει να παίζει κι εκείνος με τη σειρά του.

messenger-bastketball μπάσκετ Facebook Messenger

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι που ‘κρύβει’ το Facebook στον Messenger μετά το Σκάκι, του οποίου η ύπαρξη είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο μήνα.

Πηγή: lifo.gr