Ο Μάικλ Γκραμπ είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης. Δεν ζωγραφίζει, ούτε είναι γλύπτης, απλώς έχει καταφέρει το απίστευτο: έχει την ικανότητα να ισορροπεί πέτρες στη φύση με μια φυσική κόλλα που έχει ανακαλύψει!

Η πρόκληση για εκείνον είναι μεγάλη, βλέποντας μεγάλους όγκους διαφορετικούς μεταξύ τους και θέλοντας να τους ισορροπήσει τον έναν πάνω στον άλλον, με απόλυτη αρμονία και χωρίς τρικ.

Το μυστικό του είναι ένα και λέγεται βαρύτητα!

Αυτό που πρέπει να κάνει, είναι να ψάξει με υπομονή να βρει το κέντρο βάρους του αντικειμένου και να το χρησιμοποιήσει ως φυσική κόλλα μαζί με την ιδιαιτερότητα του σχήματός του.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι μαγικό και… τρελό! Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί, με τον ίδιο επί τω έργω στο εργαστήρι του, τη φύση.

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης, ισορροπεί πέτρες στη φύση! allabout.gr

Δείτε το βίντεο:

[su_vimeo url=”http://vimeo.com/56445325″ width=”700″ height=”440″ responsive=”no”]